Kindermode

Bedelarmbandje met geboortesteen

Als jong meisje was Pien al dol op sieraden. Toen nog haalden we regelmatig iets leuks en vooral kleurrijks uit het sieraden schap van de Hema of bij een speelgoedwinkel. Maar kleine meisjes worden groot en willen ‘grote mensen sieraden’.
Zo kreeg ze al eerder zilveren kinderoorbellen, juwelierskwaliteit met E-coating. Natuurlijk omdat ze die gaaf vond, maar ook vanwege die goede kwaliteit en fijne prijs. Bij Kaya Sieraden kosten de kinderoorbellen minder dan tien euro én krijgt Pien geen last voor haar oorlelletjes. Plus natuurlijk, er is veel keus aan gave kinderoorbellen.
Gepersonaliseerde kindersieraden
Dat over het succes van de kinderoorbellen… nu wil madammeke een heuse bedelarmband. En omdat we tevreden zijn over de kindersieraden van Kaya, zoeken we hier naar kinderarmbanden. Yes, er is ruime keus aan bedelarmbanden voor kinderen. Je kiest eerst welke schakel je wilt; Zilveren armband Cute Balls of Bedelarmband Jasseron Zilver. Pien gaat voor de balletjes als schakel. Die keus was zo gemaakt. Nu kan ze de kinderbedelarmband personaliseren. Wat gaat het worden? Een bedel in de vorm van een ster, hartje, strikje, vlinder, cupcake sleutel, balletschoen, parel, eenhoorn etcetc. Wat een keus aan bedels! (lees door tot onderaan, waar wij een kortingscode geven

 

Swarovki® geboortesteen
Dan valt haar oog op glimmertjes! Er zijn bedeltjes (maar trouwens ook hangertjes voor aan een ketting) met een Swarovki® geboortesteen.
Pien vraagt zich af wat een geboortesteen is. Zo’n geboortekristal staat voor de geboortemaand, en daar is een kleur en eigenschappen aan verbonden. Ben je in maart geboren, dan kies je voor de Swarovski geboortesteen aquamarijn in de kleur zeeblauw. Aquamarijn staat voor creativiteit en hoop. Bij de maand oktober bijvoorbeeld hoort rozenkwarts, een lichtroze steen met als betekenis geduld en vriendschap. Zo heeft elke maand een eigen steen met bijbehorende kleur en betekenis.

Ze zou dus eigenlijk een paarse amethist voor de maand februari moeten hebben, maar meisje-eigenwijsje wil een zeeblauwe (aquamarijn) hanger. We checken nog even bij Tanja van KayaSieraden.nl of dat heel ‘raar’ is, maar het is geen probleem. Wij kiezen dus puur op kleur.
Hangertjes aan je bedelarmband
Pien gaat nu los en besluit dat ze vijf bedelhangertjes aan haar armband wil. Het worden twee geboortestenen die ze dus kiest omdat ze mooi zijn, van de maanden maart en augustus (“oh dan is opa jarig!”). Een Hamsa handje, het woord ‘Love’ en een zilveren hartje waar haar naam in gegraveerd kan worden. Een persoonlijk bedelarmbandje.


Graveren
KayaSieraden.nl laat weten dat het grafeerwerk op ambachtelijke wijze met-de-hand in het atelier wordt gedaan. Met een graveerpen waarmee Tanja door hoge luchtdruk ‘handgeschreven’ kan schrijven.
Als wij enkele dagen na de online bestelling het roze cadeaudoosje ontvangen ligt het kinderbandje met vijf bedels te stralen op het sieradenkussentje. De letters ‘Pien’ zijn prachtig in het hart gegraveerd en de Swarovki® geboortesteen glimmen geweldig gaaf.
De bedeltjes hangen mooi symmetrisch van elkaar af en vallen mooi om het kinderpolsje. Pien is supertrots op haar ‘grote mensen’ bedelarmband. Omdat ze toch nog wel heeft nagedacht over die geboortestenen meent ze dat mama dan een armband kan kiezen met Swarovki® geboortekristallen van haar kinderen. Tja, dat worden dan twee dezelfde amethist hangers, want de kids zijn in februari geboren…


Ring met naam een geboortesteen
Een ring met geboortesteen zou dan wellicht een goed idee zijn. Kaya Sieraden kan daar ook voor zorgen. Met een ring met gravure en geboortesteen maak je een persoonlijk sieraad, en draag je je kinderen altijd dichtbij je.
Een zilveren ring met gravure en/of geboortesteen is uniek en een prachtig cadeau. Je kunt er zelf nog meer invulling aan geven, denk aan gravure van de naam en/of geboortedatum van je dochter, zoon of partner. Je zou zelfs kunnen denken aan verlovings- of trouwring met geboortesteen (of gebruik de steen van de maand waarin jullie trouwen / verloven). Een vriendschapsring voor je vriendin. Oh, ik zie zoveel mogelijkheden en keuzes!

Wij zijn enthousiast! Om de Gaaf-lezers ook enthousiast te krijgen mogen wij een korting van 15% geven. Voer bij jouw bestelling de code gaaf15% in.