Lifestyle

Zilveren kinderoorbellen

Kinderen en oorbellen… daar zijn vele meningen over. En ervaringen. Zo ging onze dochter van net 4 jaar (bij onze juwelier schieten ze niet eerder oorbellen in kinderoortjes) naar de juwelier om gaatjes te laten schieten. Ze wist het zeker! Zij moest en zou oorbellen. Mama vond het wat vroeg, papa vond het okay. Dus ging zij met papa naar de juwelier en bij het eerste oor ging het prima. Het oorbelletje was zo gezet. Maar dat tweede oor… daar kon mama voor op komen draven, want madam wilde niet meer. Kortom, een klein drama.
Zere oren
De ‘zweerknopjes’ bleven weken lang in en werden keurig aangestipt met Sterilon. Dochter was blij, maar er mochten absoluut geen andere oorbellen in. Dat zou pijn doen. Wél wilde ze graag nieuwe, maar niet om te dragen. Haha. Na een klein half jaar gingen we toch de knopjes verruilen voor andere oorbellen. Met moeite. En dochter wilde wel regelmatig nieuwe oorbellen in, maar die mocht mama alleen verwisselen als zij sliep. Tja, hoe ver ga je! Uiteindelijk kreeg zij één zeer oor en ging een oorbelletje zweren. Zij en wij waren er klaar mee.

Doorprikken
Toch bleef het kriebelen. Zij wilde gewoon oorbellen. Toen zij zeven jaar was en wij allang dachten dat de gaatjes dichtgegroeid waren, prikte de juwelier de gaatjes in haar oren weer door. De zilveren zweerknopjes bleven weer keurig in en dochter was trots. Maar nu… wat zou zij na de zweerknopjes gaan doen? We kozen voor echte zilveren kinderoorbellen. Eigenaresse Tanja van KAYAsieraden.nl vertelde dat zij alleen écht zilveren kinderenoorbellen heeft. Tegen heel schappelijke prijzen. En leuke! Alle oorbellen van KAYA zijn afgewerkt met een juwelierskwaliteit rhodium laagje. Wij kochten drie verschillende: een afdruk van een hondenpootje, een snorretje en een oorbel met kristallen. Er is nog veel meer keus aan zilveren oorbellen voor kinderen, denk aan eenhoorns, dolfijnen, balletschoentjes, vosjes, cupcakes, bloemen, uiltjes, vlinders, hartjes, pootjes, infinity symbool, eekhoorn, beertjes, kruisjes, crealen, parels, kristallen.

Cadeautje
Dochter draagt nu al weken de oorbellen en we mogen zowaar steeds wisselen. Het gaat prima! Mede te danken aan de goede kwaliteit. KAYA mag dan haar oorsprong hebben bij de verkoop van moeder - dochter sieraden, wij weten het merk nu ook te vinden voor kinderoorbellen. Betaalbare zilveren oorbellen voor kinderen zijn echt een cadeautje. En over cadeautjes gesproken, ieder paar oorbellen wordt geleverd in een mooi cadeaudoosje. Maar nóg een cadeau vinden wij het dat KAYA sieraden aan het goede doel doneert! Per verkocht kindersieraad wordt een bedrag aan een stichting voor Gambia die het mogelijk maakt dat kinderen naar school kunnen overgemaakt. Top!