Kinderboeken

Naar de haaien met De drie ???

Al eerder schreven wij over de avonturen van De drie ??? (spreek uit: de drie vraagtekens). Die drie staat voor Bob, Justus en Peter. Drie jongens die graag als detectives te werk gaan. De belevenissen van de drie zijn te lezen in hun boeken. Vorige keer lazen wij het spannende avontuur Missie Mars en waren wij onder de indruk.
Die review over De drie ??? lees je hier op Gaaf voor Kinderen.
Pirateneiland
Nu lezen wij Haaieneiland en zijn de jongens  aan de kust van Californië in Rocky Beach. Direct vanaf het begin zitten we in het verhaal en lezen we dat de vader van Peter de special effects voor films verzorgt. Hij is nu bezig met een film over een pirateneiland en de drie jongens raken al snel gefascineerd door Shark Island. Meteen in het eerste hoofdstuk worden alle hoofdrolspelers weer even toegelicht en hierdoor kun je de boeken in de serie dus gewoon los van elkaar lezen (of gewoon één). Ook deze keer staan De drie ??? voor raadsels en raken ze verzeild in een nieuw mysterie dat om oplossing vraagt.
Omgekeerd
Peter, Justus en Bob gaan naar Haaieneiland en ontdekken daar een geheime gang. Het vreemde… alles is er omgekeerd. Onder het eiland bevindt zich een omgekeerde wereld en vechten de boys voor hun leven als zij een enorme haai zien.
Haaieneiland is een gaaf boek omdat het je fantasie bijna te boven gaat en het boek tot het laatst spannend blijft!
 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Ars Scribendi Uitgeverij bv het boek De drie ??? Haaieneiland weggeven.
 
 
 
 
Deze serie kinderboeken is er voor verschillende niveau’s AVI en is geschikt voor jongens (en meisjes!) die van speuren houden.
 
 
Noem op het formulier nog zeker twee andere titels van boeken van De drie ???.
 
Je kunt tot 10 mei 2017 meedoen.
 
 
 

 

De winnaar woont in Twello en heet K. Woessink.