Games / DVD's

DVD Het leven van een loser: een flutvakantie

Wij genieten van de boeken van Leven van een Loser. Ook het boek ‘een flutvakantie’ was een toppertje. En laat daar nou juist (ook) een film van gemaakt te zijn. En die is nu op dvd verkrijgbaar. Ideaal.
Diary of a wimpy kid: the long haul
Het leven van een loser 4: een flutvakantie is nú op DVD, Ditigal HD en Blu-ray beschikbaar. Wij bekeken de film… op weg naar onze vakantiebestemming. Yep, in de auto. Van ons dus geen gezeur vanaf de achterbank tijdens een lange autorit. Wij hebben heel hard gelachen om de film. 
De film
De familie van Greg gaat op reis door Amerika. Als dat maar goed gaat… Ze maken een wild avontuur mee nadat ze op de verjaardag van oma zijn geweest en op weg gaan voor een fijne vakantie. Nou, Greg zorgt er dus voor dat het een flutvakantie wordt. Hij zet de roadtrip om – zonder dat zijn familie het weet – op weg naar een gamebeurs. Yep, want hij wil een prof-gamer worden en veel geld verdienen. Wij vinden het een hilarische film en net zo leuk als het boek (wel eerst het boek lezen).
Nu al nieuwsgierig? Kijk hier naar de trailer.

AFGELOPEN - Maak kans op de dvd Het leven van een loser 4: een flutvakantie. 
Populair!
De boekenreeks ‘Diary of a Wimpy Kid’ van de Amerikaanse schrijver Jeff Kinney - in Nederland beter bekend als ‘Het leven van een loser’ - is onder kinderen en tieners mateloos populair.
Na het zien van de film op dvd genieten wij altijd enorm van de extra’s. We lachen ons suf om de bloopers  én je kunt het poppetje Wimpy leren tekenen. Ook gaaf: Greg Heffley’s 10 regels voor de perfecte autoreis en de spelletjes voor onderweg.
 
Hoe maak jij kans op de dvd?
Vul voor 10 november 2017 in welk boek(en) van Het leven van een Loser jij hebt gelezen of wilt lezen.
Alle titels van de boeken kun je vinden bij Bol.com.
 
De winnaars zijn:
H. Goedings uit Utrecht en A. Eelkema uit Nieuwerkerk aan den IJssel.