Kinderboeken

Flutvakantie voor een Loser?

 

Ben jij ook zo dol op de boeken van ‘Het leven van een Loser’. Je bent zeker niet de enige want het is echt een bestsellerserie, van Jeff Kinney. Ik heb het negende deel al gelezen: Het leven van een Loser – Flutvakantie. Wat een gaaf en ontzettend grappig boek ook weer!

Sukkel

Het uitgangspunt ken je wel, lijkt mij. Bram zal altijd een sukkel blijven… al denkt hij zelf dat hij perfect is. Dat vind ik trouwens erg cool aan hem. Maar hierdoor worden de Loser-boeken dus extra grappig. Hilarisch is het dus als Bram Botermans op zomervakantie gaat. In de cartoons zie je hoe hij vertrekt en vooral wat hij meemaakt. Die tekeningen bij de tekst (wat een fijn lettertype ook) maken voor mij de kinderboeken in de Loser-serie zo prettig. Terug naar het verhaal: Hij gaat gezellig op reis en jij snapt het vast al… er gaat van alles mis. Ik ga je niet precies vertellen wat er voor chaos ontstaat, dat moet je zeker zelf gaan lezen. Dit kinderboek is een echte aanrader. In ieder geval, het wordt een flutvakantie. Zo’n vakantie om niet te vergeten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees hier alvast het eerste hoofdstuk.

 

Loseragenda

Oh ja… weet je dat De Loseragenda 2015/2016 er is. Deze Loseragenda is een verbluffend staaltje technologie! Hij voorkomt huiswerkamnesie, slordigheid, haastige spoed, verveling, en sociale chaos.

De allerallerleukste agenda ter wereld dus.