Gaaf voor Kinderen

Hip in Tante Betsy

Al eerder schreef ik over de jurkjes van Tante Betsy. Ik kon toen niet kiezen welke ik zou bestellen. Nou, het is weer raak hoor. De nieuwe collectie is online… en daar staan weer te leuke, gave jurkjes tussen. Kortom, ik kan weer niet kiezen. Met het gevolg, dat toen ik eindelijk besloot om die super mooie zwarte jurk met rits tot op de taille en geborduurde bloemen wilde bestellen, mijn maat al uitverkocht is.

Wauw, dat gaat snel daar bij Tante. Ik heb er een mailtje aan gewaagd, met de vraag of de Kiddiehop in zwart er toch nog is in M… helaas, nu dus niet. Tante heeft er al ruim 200 van verkocht. Dan ga ik nu gelijk kiezen en beslissen of ik de bruine of groene Kiddiehop ga bestellen. Het lijkt mij zo’n comfortabel jurkje, van dikke tricot. Bovendien, perfect te dragen naar een zakelijke bijeenkomst, maar ook als ik de kids van het schoolplein moet afvissen.

Kleurrijk

De kleding van Tante Betsy is prachtig kleurrijk en wordt in Europa gemaakt. Dat betekent dus kwaliteit! Logisch dus dat daar een iets hoger prijskaartje aan hangt. Maar ach, ik weet ook zeker dat ik origineels draag. Ik kan bijna niet wachten tot er weer nieuwe modellen en kleuren van Tante Betsy verschijnen.