Gaaf voor Kinderen

Ik kan niet kiezen!

Zelfs mijn kinderen weten dat ik bijna nooit een broek draag. Ik houd er gewoon niet zo van. Vandaar dat ik dus altijd op zoek ben naar een gaaf, nieuw jurkje of rok. Ik surf online wat af en zo kom ik bij Tante Betsy uit. Een vrolijke webshop waar ik direct enthousiast van word. Lekker kleurrijk, een tikkeltje eigenwijs, maar altijd vrouwelijk. Tante Betsy houdt van kleuren en prints met fijne details, zoals een lief borduursel, een leuk knoopje en mooi kant. En ik houd daar dus ook van. Daarnaast, ik vind de naam Tante Betsy(.com) ook zo grappig. Een naam die blijft hangen!

Tante

Extra leuk: Tante Betsy wordt in kleine oplages vervaardigd in Europese ateliers, waarbij grote zorg wordt besteed aan de afwerking van ieder item. Handig om te weten: als een jurkje is uitverkocht, komt er vrijwel nooit exact hetzelfde jurkje voor terug. Maar niet getreurd: Tante Betsy ontwerpt meerdere collecties per jaar, en het kan zijn dat Tante met een vergelijkbaar jurkje komt, met net een ander printje of detail. Zo blijft ieder jurkje uniek. Vandaar dat ik niet te lang wacht met bestellen als ik iets leuks zie.

Toch moet ik bekennen, ik zie er eigenlijk altijd wel een gaaf jurkje, rok of vestje. Ik kan niet kiezen! Omdat ik online bestellen toch nog lastig vind, qua maat en kleur, bestel ik nu ‘voorzichtig’ alleen de Nellie. Ik wil zo’n overslagjurkje graag proberen. Al vind ik die jurkjes met die pofmouwtjes en polkadots ook supergaaf. Prachtig kleurrijk allemaal. Ik scroll nog iets naar onder en val eigenlijk ook voor de doorknoopjurkjes, met ¾ mouwen. Ideaal zo in het najaar.

Pfff, niet langer twijfelen, bestellen! De dag erna al ligt het jurkje op mijn deurmat en ga ik passen. Wauw, de maat is perfect en de jurk ziet er in het echt nog mooier uit dan ik had gedacht. Prachtig geborduurde bloemen aan de onderkant en een schitterend roze kanten randje. En die overslag draagt geweldig. De V-hals valt wat laag, dus draag ik er een hemdje onder. Maar blij dat ik ben met mij nieuwe aanwinst. Laat die complimentjes maar komen. Ik zeg: Happiness in a dress!