Gaaf voor Tieners

Super sloffen voor tieners

Koude voeten? Echt niet… Pien heeft een paar Freedom Moses KUSH-winterslippers. Ze draagt ze graag én vaak. Waarom?

Dat omschrijft de tiener zo:

“Ik kreeg deze superleuke en kleurrijke sloffen van mijn moeder! Gaaf cadeau voor een tiener, toch?! Jullie denken vast wow... wat een kleur! Knalroze. Pittig. Ja hè, daarom vind ik ze zo gaaf dus. Deze sloffen met de grappige naam Kush, zitten ook nog eens heerlijk. Ik neem ze overal mee naar toe, als ik ga oppassen bij twee hele leuke jonge kinderen, naar mijn bff en ik loop er thuis veel op. De super sloffen zijn dus voor overal en nergens. Ze vallen altijd op vanwege de felle roze kleur. Onze puppy Jippie denkt soms zelfs dat het speeltjes zijn. Natuurlijk mag hij er niet op knagen maar ik snap het wel dat hij mijn roze sloffen aanziet voor zijn flamingo hondenknuffel.

Het handige aan de Kush-slippers is dat er een rubberen zool onder zit waardoor ik er gewoon op naar buiten kan lopen. Als ik bijvoorbeeld weer eens afval voor mijn moeder buiten in de GFT-bak moet doen. Ik houd gewoon mijn sloffen aan en hoef niet eerst helemaal m’n schoenen aan te doen voor dat 1-minuutje dat je buiten loopt. Ik ben superblij met deze sloffen en ik vind ze geweldig en krijg er ook nog eens complimenten over. Okay, ze zijn wel fel van kleur, maar ik loop er met trots op én ik heb lekkere warme voetjes.”

 

Teddy

Deze loafers van Freedom Moses hebben een trendy teddy-omhulsel en kunnen dankzij de rubberen zool zowel binnen als buiten gedragen worden. Ze zijn er in heel veel kleuren; van zalmroze tot felroze en van rood tot blauw, maar ook in beige of zwart. Vanaf maat 30 tot en met maat 46.