Gaaf voor Tieners

Bloemen maken van Lego

Dat je óók als je tiener, young adult of volwassen bent gewoon nog met Lego kunt bouwen, bewijst het pakket LEGO® Icons Boeket met wilde bloemen. Alleen al die de doos waarop het boeket Lego bloemen afgebeeld staat is prachtig. Daar wil iedereen toch meteen mee aan de slag?!

Kidult

Deze set Lego blijkt een constructiepakket voor volwassenen te zijn en valt hiermee in de categorie Kidult 19+ bij Speelgoedvanhetjaar. De nominatie in deze categorie zegt genoeg. Het is goed speelgoed. Voor jong(er) en oud. Je bent er een poosje mee zoet om de bloemen als een veldboeket in een vaas in elkaar te zetten. Maar dan heb je zeker wat!

Constructievaardigheid

Een boeket met zestien kleurrijke bloemen. Je kunt met deze set wel acht verschillende bloemen in elkaar zetten. Met bijna duizend steentjes. Het is dus een klus… maar wauw wat een resultaat. De jury van Speelgoedvanhetjaar vermeld in het juryrapport over LEGO® Icons Boeket met wilde bloemen (genomineerd in de categorie Kidult, 18+): “Het in elkaar zetten vraagt om goede constructievaardigheden: gerichte en volgehouden aandacht, een goede fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en geduld.”

Een schitterend cadeau om te krijgen, mee te bouwen, je creativiteit op los te laten en dan naar te kijken!

De set is te koop in speelgoedwinkels en bij o.a. Bol.com(Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!) 

Speelgoed voor volwassenen

Gaaf om te weten… deze Lego-set is genomineerd bij SpeelgoedvanhetJaar in de categorie Kidult, 18+. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in. De uitleg:”Deze benaming is de samentrekking van Kids en Adults; speelgoed voor volwassenen. En waarom niet, waarom stoppen met speelgoed als je ouder wordt. Bouw -en knutselspeelgoed is er in vele soorten en maten voor volwassenen. Nadenken, creatief zijn, de hersens laten kraken is goed voor alle leeftijden. Spelen houdt ons fit!”