Gaaf voor Tieners

Mooie make-up en 100% microplasticvrij

 

We ontvingen de Catrice Herfst/Winter 2023 update, dus meteen een blije puber in huis. Natuurlijk wil zij deze make-up graag testen. Deze tijd van het jaar ligt bij Catrice de focus op producten met een hoge prestatie, die leuk zijn om te dragen en in elk budget passen. In de collectie: levendige kleuren en natuurlijk glitter en glamour voor de feestdagen.

De Catrice make-up heeft ingrediënten van hoge kwaliteit en langhoudende finishes creëren looks die elk moment in het leven vieren!

It’s not magic

Het motto: It’s not magic. It’s make-up. En inderdaad met deze magisch mooie producten ziet onze puber er echt schitterend uit. En, ook fijn om te weten: het gehele Catrice-assortiment is 100% microplasticvrij en bevat het uitsluitend vegan ingrediënten.

Catrice meldt: In de eerste plaats moet make-up leuk zijn! Met unieke texturen, kleurrijke tinten en verrassende effecten geeft The Energy of Joyplezier aan je beautyroutine. De regels breken? Wij raden het zeker aan!

Tijd voor een test door de 15-jarige dochter. Ze vindt de nieuwe collectie herfst/winter van Catrice ‘superleuk’ en gaat aan de slag met het make van een korte video. Deze is op ons Instagram account GaafvoorKinderen te zien.

 

Verzorgingsboost

Ze vertelt over de glossin' glow tinted lip oil: “De lipolie is er in verschillende kleuren en geven je lippen een mooie roze, rode of oranje kleur. Verkrijgbaar in vijf tinten reageert de textuur op de natuurlijke pH-waarde van de lippen – voor een unieke, zachtroze finish. De formule met kersen- en granaatappelolie biedt een ultieme verzorgingsboost. De olie smeert fijn, maakt je lippen zacht en glanzend én past goed in een tasje of jaszak dus je kan hem overal naar toe nemen!

De glitter glam glow lip balm (ik test de roze glitter lippenstift) voelt lekker zacht aan op je lippen en geeft een mooie kleur én shine! Leuk om op te doen naar een feestje of een bijzondere gelegenheid. Shine like a diamond! Sprankelend en de glitterdeeltjes geven een stralende finish. De kleur verandert als je het opdoet, dit is bij iedereen anders. De textuur reageert op de individuele pH-waarde van de lippen voor een roze resultaat.

Over de magic shaper contour& glowstick kan ik vertellen dat je er supermooie contouren mee kunt maken en ook nog met een mooie glow eroverheen blijft het de hele dag goed zitten! Je kunt het echt een wonder in een stick noemen. De praktische, dubbelzijdige stick is verkrijgbaar in verschillende tinten en combineert matte, donkerdere contouring tinten en glinsterende highlighters die opbouwbaar zijn en gemakkelijk te blenden. Het resultaat? Een natuurlijk uitziende, perfect gecontourde finish.

De curl it volume & curl mascara geeft een mooie krul in je wimpers. Tja, vandaar de naam. Met het fijne, siliconen borsteltje krijgt ieder wimperhaartje een zwart laagje, waardoor ze langer lijken en dat geeft een natuurlijke uitstraling. Dankzij de klontvrije krulformule houdt de mascara de wimpers gekruld tot 24 uur lang.

In het oogschaduw pallet zitten mooie kleuren voor de feestdagen en voor de herfst/winter! Zo kun je shinen op ieder feest.

De nieuwe melted sun cream bronzer heeft een mooie natuurlijke contour en brengt heel makkelijk aan. Het is ook eenvoudig te blenden voor een extra bruin tintje en je maakt er een egale en matte look mee.

De nagellakjes zijn supermooi, zowel voor de feestdagen als voor door de weeks naar school of naar je werk. Subtiel en toch heel feestelijk."