Gaaf voor Tieners

Ben jij #TeamMonoi of #TeamCoco

 

Oehhh, ruik dan! Met de Monoï-lijn en Coconut-collectie van Lovea droom je toch meteen weg naar exotische bestemmingen? Dompel je haar en lichaam onder in de geur van Monoï of Kokosnoot… hmmm.

Hagelwit strand

Bij Lovea beschrijven ze het wel heel mooi: “Stel je zelf eens voor op een hagelwit strand met de warme zomerwind die door je haren blaast. Je wordt omringd door de heerlijke geur van de Lovea shampoo die je vanochtend gebruikt hebt. Een heel fijn beeld als je ’s ochtends onder de douche staat.”

Okay, even terug naar de realiteit. Tienerdromen zijn al ingewikkeld genoeg.

Team Monoï

Maar serieus, die geur van Monoï brengt voor mij persoonlijk herinneringen uit mijn eigen tienerjaren terug. Voor wij naar het zandstrand in Italië liepen, smeerden mijn bestie en ik ons haar in met Monoï-olie. Daar werden onze gepermanente krullen nóg mooier van. Ja, dat waren de jaren ’80...

Wat gaaf dat die geur weer terug is! Geniet van de zonnige geur van de Monoï-lijn of laat je meevoeren naar de tropen met de Coconut-collectie.

Bij Lovea vragen ze zich af: Ben jij #TeamMonoi of #TeamCoco?

Ik ben dus voor het eerste team… hoewel, als ik de shampoos, conditioners en bodylotion met Coconut ruik, droom ik ook weg naar tropische oorden.

Tahiti

Lovea is altijd al geïnspireerd geweest door eilanden aan de andere kant van de wereld. Het merk gebruikt de onmiskenbare geur voor al haar iconische producten: Monoï uit Tahiti. Een product dat 100% natuurlijk is, boordevol voordelen, geboren uit het weken van de Tiaré-bloemen in kokosolie.

Mooie haren

Goed om ook te weten: De shampoos en conditioners van Lovea bestaan voor minimaal 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Voor de Monoï-lijn wordt uiteraard Monoï-olie gebruikt en bovendien is er shea-olie aan toegevoegd om droog en beschadigd haar intensief te voeden.

De formule in de Coconut-collectie bevat biologisch kokoswater dat boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten zit. Yep, dat is goed voor je haren. Ze voeden, hydrateren en versterken het haar. De toevoeging van groene thee-extract helpt de elasticiteit van het haar te verbeteren, waardoor het minder snel breekt. De producten zijn vrij van sulfaten en siliconen en de shampoo die je uitspoelt is biologisch afbreekbaar.

Ook niet onbelangrijk: De flacons zijn gemaakt van gerecycled materiaal en kan ook volledig gerecycled worden.

Aloha zachte huid!

Na de shampoo en conditioner kun je de zalig geurende douchegel gebruiken om vervolgens na het afdrogen de badkamer in een klein wellnessmomentje om te toveren met de bodylotion. De romige, niet-plakkerige textuur trekt snel in. Het resultaat? De droge huid is intens gevoed, zacht en ruikt heerlijk! Een badkamer ritueel om je tienertijd wel mee door te komen. 

AFGELOPEN - Gaaf voor alle Tieners! Vandaar dat wij zo blij zijn om een zalig Lovea pakket weg te mogen geven. 

 

Lovea wil eenvoudige, natuurlijke en plezierige schoonheid om jezelf en de planeet met respect te behandelen en te verzorgen.

De Monoï verzorgingsproducten voor het lichaam zijn samengesteld met minimaal 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bij de Coconut producten is dit percentage zelfs 99%.

De formules zijn siliconenvrij en vegan, en verpakt in 100% recyclebare verpakkingen.

Maak kans op een Lovea pakket met shampoo, conditioner + bodylotion. In de geur Monoï of Coconut.

 

Hoe maak jij kans?

Laat op het formulier en/of op Facebook en Instagram weten of je #TeamMonoi of #TeamCoco bent EN waarom.

Winnaars...

Er kwamen enorm veel reacties binnen via socials en via het online formulier. Helaas ging er ook een nep-actie rond op Facebook en hopelijk hebben we dat op tijd weten te stoppen.

Er zijn twee pakketten met deze fijne Lovea producten onderweg naar Puck in Driehuis en Mo in Zutphen. Gefeliciteerd.