Gaaf voor Tieners

Gaaf voor Tieners: make-up van essence

Dochter Pien had als klein meisje altijd al interesse in make-up. Geholpen door TikTok filmpjes weet zij precies waar ze welk product op haar gezicht kan plaatsen. Als moeder sta ik daar regelmatig van versteld, want ik weet het niet precies en gebruik het ook niet.

Ik heb dus een goed GaafvoorTieners-tester aan haar als er een mooi pakket ‘product news van essence’ binnenkomt.

Concealer en blush

Pien pakt de essence multitask concealer erbij en weet precies hoe ze oneffenheden in de huid en donkere kringen onder haar ogen kan laten verdwijnen. Of highlights aanbrengen en de contouren van haar gezicht versterken? Yep, de kan het allemaal met deze ene concealer. Dankzij de superhandige concealer met verschillende tinten en opbouwbare medium tot hoge dekking. Het geeft een natuurlijke matte tint. “Door het handige kwastje aan de achterkant kan je hem supermakkelijk uitsmeren en op de pekken smeren waar je wilt”, voegt ze nog toe.

Dan vertelt ze verder over de blush. Baby got blush van essence geeft een mooie natuurlijke tint waardoor je huid er natuurlijk uitziet! “Breng simpelweg een beetje blush op je wangen aan met de blush stick. Het is supermakkelijk dankzij de zachte crèmetextuur. En het is handig om mee te nemen want de blush stick is lekker klein waardoor hij makkelijk in je tas past.”

Met de baby got bronze bronzing stick laat je je gezicht er mooi verzorgt uitzien. Hup, voor je het weet heb je een fijn zomers tintje. “Deze bronzing stick werkt echt makkelijk én past gewoon in je handtas.”

Magische lippen

Over de paarse lipstick is Pien bij het zien van het product niet meteen enthousiast… tot ze space glow colour changing lipstick probeert. “Huh?! Hoe dan… die lipstick is aan de buitenkant wit-paars

gemarmerd, maar ik krijg er wel mooie lippen van. Magie1 Dankzij de pH-reactieve formule verandert de lipstick van kleur zodra deze op de lippen is aangebracht, waardoor ze een zachtroze glow krijgen. Met een subtiel glanseffect. Heel gaaf. De lipstick verzorgt ook nog eens goed je lippen waardoor ze zacht worden.”

Pien probeert ook de TiINTED kiss hydrating lip tint en krijgt er zachte lippen met een klein beetje kleur van. Met een langhoudende glow.

Nog meer magie ervaart ze met de electric glow colour changing lip & cheek oil. De kleur verandert helemaal naar je eigen lip kleur met een mooie tint er overheen. De lip oil/ gloss is ook superzacht voor je lippen en verzorgt je lippen dus goed. “Ik krijg een glinstering van kleur op mijn lippen en wangen.” De formule is glutenvrij, vrij van microplastics, parabenen, siliconen en minerale oliën en is verrijkt met voedende perzikpitolie.

Glow!

De gimme GLOW luminous highlighter heeft een poedertextuur die simpel aan te brengen is, zodat je gemakkelijk stralende/ glimmende natuurlijk glow/shine op je gezicht/huid hebt. Dankzij de opbouwbare dekking zijn subtiele effecten net zo makkelijk te bereiken als intense highlights.

Pien: “Ik ben dol op mascara en draag het iedere dag. Deze lash like a boss instant lift & curl mascara is een supermooie mascara. Niet alleen de buitenkant ziet er gaaf uit (geelgroene matallic) maar is ook heel mooi op je wimpers. De mascara heeft een mooie lift en houd je wimpers uit elkaar (dus geen klonten).”