Gaaf voor Tieners

Gaaf voor Tieners beauty looks

De GaafvoorTieners-tester heeft in haar video (klik hier om te bekijken) al diverse producten uit de nieuwe CATRICE Lente/Zomer 2023 collectie laten zien. Veel multifunctionele beautytools! Fijne producten die jouw beautyroutine makkelijker maken.

De essentials bevatten felle kleuren, duurzame verpakkingen, ingrediënten van hoge kwaliteit en mooie prestaties. Of het nu gaat om coole statements, frisse looks of verzorgende skincare: de tools tillen schoonheid naar een heel nieuw niveau. Het motto? It’s not magic, it’s make-up.

Minimalisme

Deze nieuwe producten laten de harten van beautylovers en tienermeiden sneller kloppen. Er zijn innovatieve en praktische producten die de trends volgen. Een belangrijke trend dit seizoen is minimalisme. Of eigenlijk back to basics.

Probeer bijvoorbeeld de Invisible matte loose powder eens voor de perfecte finish voor elke make-up. Het losse poeder geeft je huid meteen een zacht effect, matteert de teint en laat de poriën kleiner lijken voor een egaal-uitziende huid. Deze poeder kan je dus gebruiken om een natuurlijk, matte finish te creëren, maar óók om je make-up te fixeren. Het transparante poeder is geschikt voor alle huidtinten.

Plump it Up

Bij CATRICE ligt de focus ook op kwaliteit, duurzaamheid en multifunctionaliteit. En dat allemaal voor een betaalbare prijs. Met pragmatische tools focust het merk op ‘Beauty Snacks’ die een snelle touch-up geven. In haar TikTok filmpje liet de GaafvoorTieners-tester al het resultaat zien van de Plump It Up Lip Booster. Reken maar dat je hiermee op de dansvloer kunt verschijnen. Deze nieuwe Plump It Up Lip Booster is de perfecte partner-in-crime voor volumineuze lippen met een unieke hoogglans finish. De niet-plakkerige, zachte textuur is verrijkt met menthol, vitamine E en jojoba-olie, voelt fijn aan op de lippen en heeft een tintelend, verkoelend effect. De dikke, zachte applicator zorgt ervoor dat het aanbrengen van de lipgloss soepel gaat.

Tinted serum foundation

Yep het kan: presteren als een foundation, maar aanvoelen als een serum. Zo voelt de nieuwe CATRICE Nude Drop Tinted Serum Foundation. De zeer vloeibare, lichtgewichte textuur verzekert je van een stralende teint. Gewoon de hele dag. De formule verzorgt je huid met hyaluronzuur en vitamine E, dus hydratatie gegarandeerd. Dankzij speciaal gecoate pigmenten past de tint zich subtiel aan naar jouw natuurlijke huidskleur.

Mooie ogen

In een TikTok video of foto zijn je ogen het stralende punt. Die moeten dus shinen! Reken maar dat dat lukt met een liner. Ze zijn er komend seizoen in gave kleuren! In zes verschillende kleuren – van bruin tot twee verschillende tinten blauw en petrol tot geel en oranje. De Calligraph Artist Matte Liners zijn simpelweg perfect voor een expressieve look.  De matte textuur blijft extreem lang zitten én de liners hebben een precisie vilten punt dus creatieve stijlen zijn geen probleem. Klassiek, extravagant of dramatisch? Het is helemaal aan jou.

Natuurlijk maakt een mascara je looks af. Check dit dan. De Pure False Lash Mascara is echt anders! De diepzwarte mascara met vegan collageen heeft een gebogen vezelkwastje, zodat het gegarandeerd elke wimperhaar pakt en deze verlengt. Extra lange en volle wimpers.