Gaaf voor Tieners

Smeren maar…

 

De 14-jarige puber in huis is dol op alles wat met beautyproducten te maken heeft. Ze heeft al meer potjes, tubes, kwasten en andere beauties dan haar moeder. Prima en leuk, al houden we wel een oogje in het zeil. Want het is en blijft toch wel belangrijk om met de juiste producten te smeren. Vandaar dat we voor Gaaf voor Tieners graag de drie nieuwkomers van Louis Widmer voor de jonge huid willen proberen.

Hydrateren

Dat wat een jonge huid nodig heeft, is even divers als de manier waarop elk individu haar jeugd beleeft. Louis Widmer heeft daarom drie verzorgingsproducten ontwikkeld die de huid exact geven wat ze nodig heeft om lang jong en stralend te blijven. Of het nu “everyday” of “all night long”…

Van nature is de jonge huid elastisch, goed gehydrateerd en heeft een goede microcirculatie. Tja, we gooien er meteen wat technische woorden tegenaan. Maar waar het op neer komt; de jeugdige huid kan goed voor zichzelf zorgen, al is een beetje hulp van buitenaf (plus gezond eten en leven) natuurlijk ook prettig. Zorg dus goed voor de jonge huid!

Op de foto zie je de textuur van de drie verschillende crèmes.

Gezonde glow

Een actieve levensstijl, invloeden van buitenaf en UV-stralen hebben invloed op de huid en zorgen ervoor dat de huid droger en doffer wordt. Dat wil je liever niet… Een optimale verzorging, voldoende hydratatie én een gepaste bescherming kunnen dit proces vertragen. Zo blijft de huid gezond. Die stralende, natuurlijke glow blijft dan ook.

Louis Widmer heeft drie nieuwe verzorgingsproducten ontwikkeld om de huid er zo lang mogelijk jong te laten uitzien: twee verzorgingsproducten voor overdag, één voor ‘s nachts. Aangepast aan wat een jonge huid nodig heeft. Dankzij hoog gedoseerde bestanddelen, zoals (en die termen mag je na het lezen best weer vergeten 😉) het biostimulatorencomplex, Evermat®, Gatuline® Radiance en Algaktiv®, zijn de producten uiterst doeltreffend en worden ze optimaal door de (gevoelige) huid verdragen.

Het merk claimt: De nieuwe verzorgingsproducten beantwoorden aan de verwachtingen van de moderne jonge vrouw. De verpakking is gemaakt uit duurzaam materiaal. De formules zijn vegan en bevatten geen solide microplastics, PEG-emulgatoren, siliconen, alcohol, klassieke conserveringsmiddelen, kleurstoffen, allergenen en minerale oliën.

Getest

De GaafvoorTieners-tester Pien heeft flink gesmeerd, langdurig en noteert dit over de producten:

“No Thirst Today -  is een stevige crème en het duurt dus iets langer totdat hij je huid intrekt. Het maakt je gezicht zacht en de crème ruikt wat fris, maar zeker niet vies. Belangrijk ook: er zit een UV 20 in.

Over Night Booster - dit vind ik een fijne, zachte crème die snel intrekt. Dat is prettig want dan heb je in ieder geval geen crème op je kussen. Nadat je de crème hebt opgedaan voelt je gezicht meteen al zacht! Wat fijn. Ik gebruikte nog geen nachtcrème, maar dat blijf ik nu zeker wel doen. De crème zorgt ervoor dat je gezicht 's nachts niet uitdroogt. De good nicht cream ruikt zacht en fris.

Picture Perfect Day - Dit is mijn favoriet! De tube is al leeg, haha. Superfijne, dunne crème die snel intrekt. Mijn huid voelt meteen nadat ik het heb opgedaan weer helemaal zacht en verzorgd. Het is een mattifying moisuriser dus maakt mijn gezicht mooi egaal. Perfect om mee op de foto te gaan. Deze crème ruikt van de drie het meest en dat vind ik zeker niet vies.” (deze laatste uitdrukking gebruikt de puber vaker en is als grapje bedoeld... ze bedoelt er dus gewoon 'lekker' mee, red.)

Gaaf voor Tieners

De conclusie over de Louis Widmer gezichtsproducten in deze youth line is: Gaaf voor Tieners. Het smeert prettig, trekt snel in en je huid voelt prettig zacht.