Gaaf voor Tieners

Gave geuren voor onder de douche of in bad

Tienermeiden zijn er dol op… de shower and bath gel van Treaclemoon. Trouwens niet alleen jonge meiden gaan voor dit Engelse merk, ook als je ouder bent is dit gewoon een fantastisch product. Het heeft namelijk opvallende, gekleurde flessen met ‘sop’ met ontzettend leuke namen (zoals The Honeycomb Secret, The Raspberry Kiss of Papaya Summer). En de geur? Zoet, fris, kruidig… om heel blij van te worden. En waar tieners ook blij van worden is de vriendelijke prijs van dit fijne merk.  

Ook niet onbelangrijk: 100% Prevented Ocean Plastic.

De douchegels van Treaclemoon zijn de eerste in hun categorie waarbij 100% van de flacons gemaakt zijn van 100% Prevented Ocean Plastic. Uniek! 'POP' is plastic dat uit het water wordt gehaald VOORDAT het de oceaan bereikt. De reden hiervoor is dat, zodra plastic in de oceaan terechtkomt, het plastic vervuild raakt en niet kan worden gerecycled omdat de regelgeving dit niet toestaat. Tot nu toe zijn er al bijna 3 miljoen flessen die op weg waren naar de oceaan uit het water gevist en gerecycled.

Vrolijk

Treaclemoon gelooft in ongecompliceerde schoonheid voor jou en onze planeet. Dit maakt het een leuk en kleurrijk boutique bad- en lichaamsverzorgingsmerk, waar je meteen bij gebruik vrolijk van wordt! Een ideaal product om op je verlanglijstje te zetten.

Tof voor tieners

Treaclemoon heeft verschillende producten in het assortiment om jouw bad- en douchemoment om te toveren tot een ware geurbeleving. Probeer eens de body scrub. Je krijgt er een zalig, zachte huid van. En het ruikt heerlijk. Daarna lekker een scheut bath en shower gel op je douchepuff voor aangenaam veel schuim en een lekkere geur.

Treaclemoon’s missie is dan ook het ontwikkelen en creëren van zintuiglijke en kleurrijke schoonheidsproducten die een buitengewone stijl hebben en geweldige geuren bevatten tegen realistische prijzen. Want zeg nou zelf, 500 ml bad/douchegel voor € 5,99 is toch gewoon een goede prijs voor een cadeautje.

 

Eerst nog een paar weetjes:

Treaclemoon heeft een overkoepelende passie voor de bescherming van de natuur. Hierdoor blijft het merk gerecyclede materialen gebruiken en waar mogelijk volledige recycleerbaarheid garanderen. Bovendien zullen de producten ALTIJD vegan en dierproefvrij zijn.

De nieuwste geur heet Creamy Shea Butterfly.

De extra romige formule bevat natuurlijk sheaboter extract dat de huid heerlijk verwent en haar zijdezacht laat aanvoelen. De zachte, bloemige en kruidige geuren van cupuaçu en tonka omhullen je als kleine vlindertjes en laten je een moment vederlicht en zorgeloos voelen. De bad- en douchegel is rijkelijk gevuld met romig schuimende bubbels.