Gaaf voor Tieners

The Future is BRIGHT

Lanceringen in de beautybranche, ze zijn er heel veel. Check TikTok, YouTube en Instagram en je ziet influencers allerlei geuren en kleuren aanprijzen. Dat doet Gaaf voor Tieners ook regelmatig, maar wel met mate… want er moet voor ons wel iets meer te vertellen zijn over een fijne geur.

De nieuwste geur van Pepe Jeans London – BRIGHT – springt er voor ons echt uit. Vanwege het merk, het uiterlijk van de verpakking, de naam, de geur zelf natuurlijk maar óók vanwege het hele verhaar rondom duurzaamheid. Okay, de term duurzaam hoor je veel op het moment. Maar het is ook écht nodig om zuinig met onze planeet om te gaan. Vandaar dat deze nieuwe vrouwelijke geur BRIGHT echt past bij pubers. Kwestie van sparen en/of op je verlanglijstje zetten.

Duurzaam geursysteem

Met de nieuwe lancering wil Pepe Jeans de duurzamere kant van het merk promoten met een meer betrokken product en het verminderen van de impact op het milieu. Hoe? Nou bijvoorbeeld door het gebruik van gerecycleerde en recycleerbare materialen. Plus de innovatieve navulbare flacon! Ze hebben een herbruikbare spraykap ontwikkeld. Het parfum kan worden nagevuld in zowel 80ml als 50ml, omdat ze dezelfde spraykap delen, waardoor er minder productverspilling is.

Pepe Jeans laat zelfs meer weten over de duurzaam gewonnen ingrediënten. Het Sandelhout komt uit de westelijke woestijn van Australië en is biologisch gecertificeerd. Het wordt in het wild geoogst met respect voor levende ecosystemen en dierenwelzijn en geplukt door inheemse mensen om de gemeenschap te ondersteunen. Gaaf toch?!

Daarnaast is het parfum 100% veganistisch en met 90% natuurlijke ingrediënten. Een geur die vraagt om een stralende toekomst.

Ruikt naar...

Nu we je al zoveel goeds over deze geur hebben verteld, wil je vast weten hoe BRIGHT ruikt. Dat kunnen we je ook exact vertellen, want dat heeft ‘de neus’ voor Pepe Jeans heel mooi omschreven. “De geur opent met verblindende mandarijnnoten en een frisse, kruidige toets van gember en peer. Vrij en gedurfd, verbreedt de sillage zich om een krachtig vrouwelijk hart van verslavende witte uien te onthullen. Een sterk gevoel van eigenwaarde komt vrij op een weelderige basis van romig sandelhout, verfijnde patchoeli en iriserende muskus. Bright is stralend, voorwaardelijk en glorieus.”

Wat ons opvalt als we de mooie flacon openen en een paar pufjes sprayen op onze polsen en achter het oor: frisse vrolijkheid. Dat komt vast door de mandarijn in de top, een voor ons fijne geur. Maar ook jasmijn is fijn. Iets zoet maar echt prima, zeker in combinatie met de patchouli olie.

Wij gaan BRIGHT zeker op ons parfum plankje zetten. Het ziet er mooi uit, geeft en heeft een stralende toekomst en is dé geur om op te sprayen als je naar een feestje gaat.