Gaaf voor Tieners

Perfume to Go

Ideaal! Je favo parfum in een ‘pen’, zodat je het altijd bij je kunt hebben. To Go dus. Het merk bruno banani (inderdaad met kleine letters) en Mexx hebben een Perfume to Go ontwikkeld. In diverse geuren en kleuren en dus gaaf om altijd in je tas bij je te hebben.
Parfumpen
Deze leuke flacons als parfumpen hebben een inhoud van 3 gram en zijn dus echt lekker betaalbaar (adviesverkoopprijs: € 12,99). De kleurrijke pen ziet er gezellig uit en sprayt makkelijk. Een superleuk cadeau, ook voor tienermeiden.


Mexx heeft drie varianten:
* Mexx Woman is een frisse, bloemige geur die opgebouwd is rond een boeket van jasmijn, lelietje-van-dalen en roos voordat het overgaat in een warme, houtachtige basis.


* Mexx Ice Touch combineert fruitige, bloemige en kruidige geurnoten, waaronder het verfrissende munt, om het intense gevoel van ijs op de naakte huid na te bootsen.


* Mexx Black is een oriëntaalse, bloemige geur met tropische geurnoten als gemberbloesem, lotus en lychee.

Deze solide parfumpennen, die onbreekbaar zijn en niet kunnen lekken, zitten in kleurrijke doosjes, waarbij elke kleur een geur vertegenwoordigt. De doosjes van de bruno banani-geuren zijn herkenbaar aan drie verschillende roze tinten; en de geurpennen van de Mexx-geuren zitten in gele, blauwe en zwarte doosjes.

Parfum ‘on-the-go’
Perfume to Go is heel makkelijk en handig in gebruik. Ga eenvoudig met de parfumpen over de pulserende punten zoals nek, decolleté en polsen en ‘you are good to go!’

Bruno banani heeft ook drie verschillende parfumpennen:
* bruno banani Woman is een dynamische, fruitige geur met geurnoten van perzik, patchoeli, witte muskus en vanille voor een klassieke, vrouwelijke touch.


* bruno banani Pure Woman is een exotische, fruitige geur met een kick, waarin sprankelende geurnoten van mango, pioenroos, cassis en amber schitteren.


* bruno banani Dangerous Woman is een sensuele, rijke geur met geurnoten van zwarte bessen, exotische bloemen, kokosnootmelk en vanille.