Gaaf voor Tieners

Hippe beautyproducten voor trendy meiden


Het is al even geleden dat wij voor het eerst over het beautymerk voor hippe meiden hoorden: Who’s That Girl. Ons oog viel toen op de roze verpakking met haarkrijt (Color Streak Hair).
Haarkrijt
Nieuwsgierig ging de 9-jarige blondine in huis aan de slag met de kleur roze. Deze haarkrijt werkt op zich heel simpel, namelijk je haar langs het gekleurde krijt halen. Je steekt een haarlok tussen het deksel en het krijt in de kleur zou aan je haar moeten blijven zitten.

Bij ons werkte dat niet zó simpel. We hebben het haar dus wat nat gemaakt en nog eens geprobeerd. Okay, het werd wel roze, maar toen het droog was viel het krijt er toch relatief snel weer af. We hebben het blauwe haarkrijt nog een kans gegeven en dat bleef – vreemd genoeg – beter zitten. Je kunt de kleuren lekker mixen en matchen en zo een gave kleur in je haar brengen. 
Hippe trends
Het merkt Who's That Girl is er speciaal voor jonge en trendy meiden. Het beautymerk heeft verschillende producten en volgt de hippe trends van glitternagels tot haar met kleurstrengen en van magische lippen tot selfie maskers.

Glitteren
In de serie beautyproducten voor meiden vinden wij dé topper: Who’s That Girl Glitter Roots. Origineel hoor hoe je het haar op je hoofdhuid kunt laten glitteren. De éénstap-glittergel is makkelijk in gebruik, je brengt de glitters met de eenvoudige applicator aan. Slim is de kleine Glitter Roots sleutelhanger die erbij wordt geleverd. Zo kun je onderweg je sparkly kapsel perfect bijhouden.
 
We hebben ook de Moodlips geprobeerd. Wauw, dat is verrassend.
Als je de lippenstift aanbrengt, verandert de doorzichtige lippenstift van kleur om bij je stemming te passen! Spannend hoor welke kleur je lippen krijgen. Bij de Moodlips zit ook een kleine sleutelhanger om je lippen mee aan te blijven stippen.
 
Who’s That Girl Nail Polish Dip
Ook heel gaaf! De Nail Polish Dip. Dat is nog eens iets anders.
Eerst nagellak aanbrengen en dan dompel je ze vervolgens onder in een prachtige nagelglitter. Blingggg.