Gaaf voor Tieners

Deal met DEAL-75

Sinds 1 september 2016 is Nederland een nieuw kledingmerk rijker. Kort daarna ontvingen wij van designer Christa van Noordenburg een mail om kennis te maken met DEAL-75… hét nieuwe kledinglabel voor zelfverzekerde jonge meiden, positieve vrouwen en stoere jongens. Dát klinkt gaaf, dus wij nemen een kijkje op www.deal-75.com. Eerst bij de ‘boys’. Ach, wat stoer, er is een shirt met de naam Mees (zoon) en Goof (onze teckel heette Goofy). Niet alleen de namen vinden wij top, de shirts zien er eigenwijs en fijn uit. Daarna nemen we een kijkje bij de ‘meiden’ collectie. Het kan niet waar zijn, het eerste jurkje wat wij zien heet Pien (net als onze dochter). Het kan dus niet anders dan dat DEAL75 voor ons gemaakt is.
Stoere en stijlvolle jurken
Het model van jurk Pien ziet er mooi uit met een korte mouw. Zowel de mouw als de zakjes op de bovenbeen zijn afgewerkt met imitatie leer. Er is keus uit: black, bordeaux, cobalt en olive. We maken een ‘deal’ met DEAL-75 voor een test met Pien. Extra gaaf is het dat de jurk Pien ook in dames maten beschikbaar is. Dat geldt trouwens voor de hele meiden-dames collectie. Grappig, kun je een moeder-dochter look creëren. Wij bestellen Pien en ontvangen de kartonnen doos van DEAL-75 de dag erna. Pien in het klein in black en Pien in M in olive. De stof van 95 polyester / 5% elastan voelt zacht en comfortabel. Wauw, in de verpakking zit ook nog eens een extra armbandje. Onze Pien trekt de zwarte jurk aan en het valt prachtig om haar lijf. De rits op de rug even sluiten en deze Pien zit bij Pien als gegoten. Stoer maar ook stijlvol. Dus prima om te dragen naar een feestje, maar ook naar school. Datzelfde geldt voor mijn Pien in olive, al valt die wat strakker maar is wel super hip. Zo gaaf om te 'twinnen' met je dochter.

Life your live with phassion!
Wij zijn enthousiast over het nieuwe merk en we zouden zo nog meer jurkjes kunnen kiezen, want jurk Fien is een prachtige black dress met lange mouwen en model Noa met het zwart/wit printje is ook geweldig. Er is ruime keus en wij gaan wachten op jurk Marije en shirt Marcel (want dan is onze hele familie vertegenwoordigd bij DEAL-75).

AFGELOPEN
WIN: shoptegoed van 25 euro bij DEAL-75!

 

Sportief, elegant, eigenwijs, eenvoudig en afgestemd op wie jij bent. Er goed en mooi uit zien is met Deal-75 ontzettend eenvoudig.
Welk kledingstuk zou jij kopen?
Vul de naam van het kledingstuk in, plus jouw reactie op dit nieuwe merk.
Je kunt tot 8 oktober 2016 meedoen.

P. Paling uit Woerden heeft de kortingscode ontvangen!