Spellen

Slim spelen met lieveheersbeestjes

 

SmartGames kennen wij van de leuke spelletjes waarmee je iets kunt leren. De educatieve spellen zijn gaaf voor jong en oud. Je leert er onder andere verschillende vaardigheden mee trainen… Zoals bij LogiBugs concentratie, logica en probleemoplossend denken.

Travel Game

Wij hebben de reiseditie van LogiBugs ontvangen en dit zit in een handig en compact blik en werkt met magneten. Superhandig! Ook omdat het een 1-speler spel is.

Je kunt LogiBugs alleen spelen en het spelletje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. En… is ook gaaf voor volwassenen. Het spel staat – zoals de naam al doet vermoeden - in het teken van lieveheersbeestjes. Er zijn drie verschillende kleuren Bugs; geel, rood en oranje. In het spelletje met 48 opdrachten valt heel wat te ontdekken. Door kinderen gebruik te laten maken van logica en deductie kunnen ze drie lieveheersbeestjes op de juiste plek en volgorde krijgen.

Het klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat is het niet. Het 1-speler spel wordt in 3 stappen op de site van SmartGames uitgelegd:

Stap 1 - Kies een opdracht. Elke opdracht toont hints over de juiste plaats van bepaalde lieveheersbeesjes.

Stap 2 - Plaats alle overige lieveheersbeestjes op het spelbord, zodat de kevertjes met dezelfde kleur een ketting vormen.

Stap 3 - Er is telkens maar 1 juiste oplossing.

Deze Travel Game editie is heerlijk compact en kan dus altijd mee op reis; in de auto op de achterbank, wachtend op het vliegtuig of gezellig op de camping of langs de rand van het zwembad.

Gaaf voor Kinderen vindt LogiBugs met stip één van de leukste magnetische reisspellen!