Spellen

Getest: Geestenvlucht

Op onze oproep wie het spel Geestenvlucht wil testen kwamen veel reacties. Logisch, want het klinkt supergaaf:
“Help je geesten te ontsnappen met de drone! Er is een geestenjacht aan de gang, en je geesten willen zo snel mogelijk vertrekken!

Drone

Stuur je geesten van het lanceerplatform naar de drone. Eens er één in zit, stijgt die na 3 seconden op en is je geest vrij. Maar pas op: je geest kan nog weggeduwd worden door die van een andere speler net voor het opstijgen! De eerste speler die al z'n geesten heeft bevrijd is de winnaar. Leeftijd: vanaf 7 jaar. Aantal spelers: 2 tot 4 spelers”

Tester aan het woord
Thomas, Kasper en Annemieke hebben Geestenvlucht getest en schrijven:
“Wat een super leuk spel. Zaterdag na het wandelen in het bos vonden we het pakje in de brievenbus. Snel de instructies gelezen. De drone was snel opgeladen met mijn Samsung oplader. En gelukkig hadden we 4 AAA batterijen in huis en konden we meteen beginnen.


Ik had al gelezen in een andere review, dat we niet onder een lamp moesten gaan zitten. Dus we zaten in de woonkamer, maar we zijn snel naar de keuken verhuisd. De drone kan vrij hoog komen en in de keuken is het plafond minder strak gestukt. Bang voor lelijke plekken op het plafond. Het is een spelletje dat lekker snel gaat, wel goed opletten dat de drone niet op je hoofd komt.
In het begin de drone vangen, dat ging vrij lastig. Maar ging steeds beter. Helaas is bij de tweede dag de cirkel van de drone afgebroken, doordat deze op de grond viel. Dit is wel heel fragiel. Geprobeerd te lijmen, maar met een plakbandje is het een beetje gelukt. Voor de veiligheid mogen ze het nu alleen spelen als ik er bij ben.”