Spellen

Dit moet je ervaren… Monopoly voor Millennials

Dit moet je ervaren… Monopoly voor Millennials

Tja, het draait bij deze versie van Monopoly niet om geld, daarom heb je er ook maar weinig van. Bij dit bordspel gaat het niet om onroerend goed. Nee, het gaat om de ervaring. Precies zoals bij de millenials generatie!

Bestemmingen

Ervaringen of ze nou mooi of gek zijn, blijven je altijd bij. Nou, reken maar dat je als je dit bordspel doet er vreemde dingen passeren. Bestemmingen (in andere Monopoly versies de straten) zoals de ‘kelder van m’n ouders’ of ‘de kringloopwinkel’ of de ‘vegetarische bistro’… die wil je toch ownen. Kortom, je gaat ervaringen sparen met je bijzondere pion – een zonnebril, camera of hashtag. Allemaal harstikke nice!

Bezoek fijne restaurantjes, aparte winkels en verrassende bestemmingen. Wat dacht je van een ontspannende retreat om even helemaal tot jezelf te komen, of even langs de vegan bistro? Ook de Kans-en Algemeen Fonds kaarten zijn aangepast aan het thema en brengen je meer in contact met je medespelers. Zo betaal je ook geen huur, maar ga je gezellig bij elkaar op bezoek. Goed voor je Ervaringspunten!

Duimpie

Die Ervaringspunten zijn fiches in met een afbeelding van een groene of rode duim. Die duimpies hebben punten en hiermee kun je Monopoly voor Millennials gaan winnen. Want, hoe meer ervaringen, hoe meer punten en dus kans om te winnen. Ook gaaf: het 'fiets delen' vakje, waar je tegen een kleine betaling een fiets kunt lenen. 

Wij vinden deze versie van Monopoly echt super chill. Okay, het blijft een bordspel waarbij je de neiging krijgt om te winnen. Maar, wel echt op een gezellige manier. Een verrassende versie van Monopoly deze Millennials editie! Supertof om met mede-millennials te spelen, maar ook om met het gezin te doen.

 

Een heerlijk spel dus dat je met plezier in een relaxte sfeer met je mede-millennials speelt.

Party spel voor millennials die het presteren eventjes zat zijn, met coole locaties en ervaringen.

Verrassend… niet de speler met het meeste geld wint, maar diegene die de meeste Ervaringspunten heeft verzameld.