Spellen

Gekke bek en grote mond

Hilarisch zo’n spelletje Mouthguard Challenge. Je hebt het gekke spel vast wel via social media langs zien komen. Met een mondstuk in je mond – waardoor je mond dus raar vervormd – ga je woorden zeggen of zelfs hele zinnen uitspreken en opdrachten uitvoeren. Onverstaanbaar. En ontzettend lachwekkend.
Voor de familie
Het spel Mouthguard Challenge valt al tijden zo in de smaak dat Identity Games nu met een nieuwe variatie komt, geschikt voor het hele gezin: Mouthguard Challenge Family. De mondstukken in het standaard spel – wat wij thuis hebben – zijn namelijk best groot. Telkens als onze dochter van 8 jaar het in haar mond deed leek het niet alleen of ze bij de tandarts zat maar waren we ook bang dat haar mondhoeken uit zouden scheuren. Bij wijze van spreken dan. Met het familiespel hoeven we daar niet bang voor te zijn, want hier zitten drie mondklemmen in kleiner formaat bij. En dus drie mondklemmen voor volwassenen.
Opdrachten doen
Het spel is zo gaaf doordat er zo’n 200 opdrachten voor het hele gezin bij zitten. Op je kaartje staat de opdracht en dit ga je met de klem in je mond zo goed mogelijk uitspreken of doen. Eet jij maar eens een banaan met een mondklem in of spreek een hele zin uit. Door de mondklem heb je letterlijk een grote mond en een gekke bek. Dat is al grappig genoeg! 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft 1x Mouthguard Challenge Family weg.
 
Ben jij klaar voor een echte tongbreker? Mouthguard Challenge Family is hét spel waarbij iedereen een grote mond heeft!

Maak kans op het spel!

Vul voor 10 juni 2017 het formulier in EN zoek op onze site naar de naam van een gave familiecamping.
Tip: bij ‘op stap’ staan onze reiservaringen.
 

Het spel is verzonden aan Elizabeth P. in Waddinxveen.