Speelgoed

Gaaf! Bouw je eigen Pinball Machine

Een flipperkast heeft vaak aantrekkingskracht op kinderen. Schiet de bal door de kast en hopelijk maakt het lekker veel geluid. Echt leuk! Maar je moet ervoor naar een speelhal… Bij Smart Toys & Games pakken ze het iets anders aan, maar toch kun je na het bouwen van je eigen ‘pinball machine’ leuk gaan flipperen.

Bouw en constructie

Supergaaf, want Smartivity Pinball Machine in de categorie Bouw en Constructie van Speelgoed van het Jaar 2022 als winnaar (samen met twee andere leuke sets) uit de bus gekomen. Voor je dus met dit spel aan de slag kunt, moet je eerst bouwen. Yeah! Maar dan heb je wel wat. Een eigen, houten flipperkast.

Bouw je eigen functionerende, houten flipperkast! Steek eerst dus wat tijd in het bouwen van de houten onderdelen. Wonderlijk: je hebt geen lijm nodig. Je bouwt met elastiekjes. Je geduld wordt dus even op de proef gesteld. Eerst de stap-voor-stap instructies volgen en dan lekker flipperen!

De vakjury van Speelgoed van het Jaar omschrijft het als volgt: “De Smartivity Pinball Machine is constructiespeelgoed waarmee je met houten elementen een flipperkast kan bouwen. Het bouwen vraagt oog voor detail en is een hele klus, maar levert een echt werkende flipperkast op, waarmee gespeeld kan worden. Het bouwen is leerzaam en uitdagend en zal soms ondersteuning vragen van een volwassene om frustratie te voorkomen. Doordat kinderen tijdens het bouwen zien hoe de onderdelen in elkaar grijpen, leren ze er ook iets mee over mechanica. Stimuleert ruimtelijk inzicht en constructieve vaardigheden. Ook goed voor de volgehouden aandacht.”

Smartivity Pinball Machine

Kinderen vanaf een jaar of acht kunnen – met wat hulp – de flipperset in elkaar bouwen. Dit bouwpakket werkt volgens de S.T.E.M.-leermethode: Science, Technology, Engineering en Mathematics. Zit al het eco-vriendelijk hout op de juiste plaats, dan kan het spelen op de pinball machine beginnen.

GaafvoorKinderen vindt Smartivity Pinball Machine gaaf! 

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar staat voor goed speelgoed.

Goed speelgoed koop je bij de speelgoedspecialist. Goed speelgoed is veilig & getest, origineel & geen namaak, kwalitatief & optimaal speelplezier biedend, zo duurzaam mogelijk en goed speelgoed sluit niemand uit!

Tot 28 oktober 2022 kan het publiek stemmen op dé lieveling en zo maken alle genomineerde winnaars ook nog eens kans op de publieksprijs! Ga hiervoor naar www.speelgoedvanhetjaar.nl

Smart Toys & Games nam dit jaar trouwen drie prijzen in verschillende categorieën mee naar huis.  Ook Peek-A-Zoo in de categorie Kinderspellen en My First Wobbly Cars in de categorie Peuter wonnen.