Speelgoed

Stem op Speelgoed van het Jaar 2021!

Een deskundige vakjury heeft 92 stuks speelgoed en 53 spellen en puzzels uitgebreid getest. Hieruit zijn drie winnaars in 12 categorieën verkozen. Deze winnaars mogen met trots het keurmerk Speelgoed van het Jaar dragen, waardoor consumenten in één oogopslag kwalitatief goed, veilig en originele spellen en speelgoed kunnen herkennen uit het enorme aanbod.
Dit jaar is de verkiezing vernieuwd met vijf nieuwe categorieën zoals spellen, duurzaam en puzzels, en is er naast de publieksprijs een vakjury prijs aan de verkiezing toegevoegd.

Stemmen!
Nu is het aan het publiek om - tot en met 25 oktober - te stemmen op hun favoriete winnaars. Dus jij kunt meebepalen wie de publieksprijs verdient! Stem op de winnaars van de vakjury via www.speelgoedvanhetjaar.nl en bepaal wie de publieksprijs ontvangt. Je maakt dan ook nog eens kans op een mooi spellen- en speelgoedpakket.


GaafvoorKinderen.nl onderstreept al jaren het belang van de verkiezing Speelgoed van het Jaar, ik zat zelfs enige jaren in de vakjury, dus we schrijven er graag over.
En nu komt het leuke nieuws lezers… als jij hebt gestemd maak je daarnaast nog eens kans op mooie prijzen door ons formulier in te vullen. 

AFGELOPEN - We geven Bracelet Lacing Factory en de Flextreme Discovery set weg! 

 

Eén van de winnaars in de categorie 4 & 5 jaar is FleXtreme van Smoby.
FleXtreme is een hele nieuwe wereld die de creativiteit van kinderen uitdaagt in de omgeving waarin ze spelen. Flextreme bestaat uit uit 184 flexibele baanstukken, een race-auto met extra carrosserie en een entry en exit track. Daarmee bouw je een track van maar liefst 4,4 meter!

BraceletLacing Factory van TM Essentials is één van de drie winnaar in de categorie 8 & 9 jaar.
Met deze complete set maak je op een makkelijke manier de leukste armbandjes! Het speciale apparaat zorgt er voor dat je draden overzichtelijk blijven. Door het patroonwiel te volgen weef je de mooiste patronen in jouw armbandje. Bij de set zit een duidelijke handleiding en op YouTube vind je een uitgebreide tutorial. Laat je creativiteit maar gaan!

Hoe maak jij kans op een prijs?
Vul op het formulier in welke van de twee jij graag wint en waarom. Dus of Bracelet Lacing Factory of de Flextreme Discovery set.
Je hebt natuurlijk al gestemd op Speelgoedvanhetjaar.nl.

De prijzen zijn naar de winnaars verstuurd.