Speelgoed

Spelen en knuffelen met interactieve eenhoorn

Op de vraag of wij de Little Live Pets – Rainglow de Unicorn Verzorgingsset – willen ontvangen om deze interactieve eenhoorn te testen, zeggen we ja. Natuurlijk, eenhoorns zijn altijd gaaf. Toen we de set via Bot-i ontvingen, drukten wij eindeloos in de verpakking op ‘try me’ op het pootje. Niets. Wat bleek, en dat is op zich natuurlijk logisch, er moesten nog batterijen in. In iedere achterpoot (te openen met een ienieminie kruiskop schroevendraaier) twee AA batterijen. Je raadt het al… die hadden we niet in huis.


Schattig niezen
En toen ging er een tijd voorbij. Zo suf, want nu we de eenhoorn voorzien hebben van de vier batterijen, is het toch zo'n lieverdje. We willen haar nog amper wegleggen.

Eerst testen we de unicorn zonder accessoires uit. Druk op het hartje en de hoorn gaat van kleur veranderen, ze knippert met haar oogjes (in stilstand kan ze best boos kijken) en ze maakt geluidjes. Druk je op haar neus… dat gaat ze superschattig niezen. Hatsjooeeehhh.
Magisch
Het hartvormige knopje op de poot blijkt bestemd voor de special Dream Cream. Maar dan moet je eerst uit de verzorgingsset naar haar hartje geluisterd hebben met de glitterscope. Is ze ziek? Maak de eenhoorn beter met de Droom Crème en geef haar drinken uit het Uni Drops flesje. Wat maakt ze lieve geluidjes. Zelfs als je je vinger in haar mond steekt is Unicorn tevreden. Oh en vergeet haar niet te temperaturen met de magische thermometer. Onze eenhoorn laat alles geduldig toe en alleen wij kunnen haar beter maken. Plak er een magische pleister/verband op en alles gaat weer goed.


Wat is ze lief en schattig, onze eenhoorn. Aai over haar rug en je hoort muziek. Heel ontspannen allemaal. Zo rustgevend, dat de eenhoorn er van in slaap valt en je zachtjes Zzzzz hoort. Slaap lekker en we spelen volgende keer verder.
Je kunt eindeloos met deze schattige, aaibare eenhoorn spelen. Een succes! 



Te koop bij o.a. Bol.com.

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!