Speelgoed

Spelen met schattige Baby Kitty

Er is ruime keus aan speelgoed, daar vertel ik niets nieuws mee. Wat valt er in deze tijd nog op? Voor mijn 9-jarige dochter is dat vooral buitenspeelgoed zoals een space scooter en stoepkrijt. Binnen tekent zij graag met instructies van Jill bij de hand én ze maakt graag filmpjes van zichzelf voor op Musical.ly. Toch was zij als een kind zo blij toen er een prachtig knalroze pakket bij ons thuis arriveerde. Een cadeau met een roze strik waarop staat ‘it’s a girl’. Oh jee, het blijkt gezinsuitbreiding.
Baby shower
We pakken het cadeau van BOTI uit en enthousiast roept Pien: “een popje met blauw haar!”. Samen pakken we de Bizzy Bub uit en we genieten van alle roze spulletjes in het pakketje. We gaan een heuse baby shower geven voor onze nieuwe aanwinst. Heerlijk symbolisch en samen met diverse andere gave bloggers hebben we een baby boom.
Kitty
Er zijn zes verschillende Bizzy Bubs en wij hebben Kitty. Welkom, leuk, klein, blauwharig baby’tje. We geven speciaal voor jou een feestje. Dat betekent beschuit met muisjes. Heerlijk! Kitty doet natuurlijk ook mee met haar feest en zij krijgt haar flesje. Ze slurpt hard en oepsie, daarna laat ze een scheetje. Hilariteit alom.

Veiligheidsspeld
Wat kan baby Bizzy Bub Kitty nog meer? Nadat wij haar op haar navel met een knopje on/off hebben geactiveerd… doet ze niets.
Oh ja, even de gebruiksaanwijzing bekijken en het blijkt dat we op de veiligheidsspeld op haar luier moeten drukken. Een schattig ‘jajajajajaaahh’ volgt.
Giechelend gaat ze op ontdekkingsreis. Onze baby schudt eens met haar kontje en kruipt vooruit. Steeds schattige geluidjes makend.
Het lachebekje heeft er plezier in en kruipt naar de beschuit met roze muisjes. Het is dan wel haar baby shower, ze krijgt toch gewoon haar flesje. En daarna is ze zoet met haar fopspeen.
 
Liefdevol verzorgen
Baby Kitty vraagt de nodige aandacht en ze wordt liefdevol verzorgd door onze dochter. Kitty is grappig en zegt onverstaanbare woorden, waar onze 9-jarige tester ‘sukkels’ in hoort. Ze lacht zich suf. Hierdoor is haar Bizzy Bub nóg leuker.
In de livestream op Facebook kun je haar ervaring met Little Live Bizzy Bub Kitty zien.

Trots wordt haar speelgoed mee naar een vriendin genomen.
Daar spelen ze verder en keuvelen over de schattige baby én dat er verschillende baby’s zijn. 
We zetten ze op een rij:

Fleur met paars haar is de lopende Bizzy Bub.
Sneeuwvlokje kan ook lopen en is een blauwharige Bizzy Bub.
Luxy heeft roze, krullend haar en is de kruipende Bizzy Bub prinses.
Kitty lacht wat af en is onze kruipende Bizzy Bub (zie de review).
Gracie is de springende Bizzy Bub en wij zijn heel benieuwd naar deze baby! In de omschrijving over deze rozeharige baby staat: “Ze huppelt altijd in het rond! Ze heeft veel energie en een eigen karakter en staat te springen om te spelen en je te tonen wat ze kan. Gelukkig heeft ze een schattig bedje om in te rusten. Het is de perfecte plaats om te dromen van een leven als prachtige ballerina!” Dit is dus een verpakking met baby en extra accessoires zoals het bedje.
Sorbetty de kieke-boe Bizzy Bub is de duurste van het stel, maar steelt met haar blauwe haar absoluut de show. Sorbetty is schattig, brutaal en zit vol verrassingen. Ze wandelt zo weg met haar wagentje.
 
Wij vinden alle zes de Bizzy Bubs schattig en het leuke: ze kunnen allemaal iets anders. Onze lieverd Kitty kruipt ondertussen verder en blijft maar lachen. Terwijl haar baby shower feestje al voorbij is.
Omdat wij benieuwd zijn naar de andere ervaringen en we met andere bloggers voor een baby boom hebben gezorgd, verwijs ik met plezier door naar Oudersenzo.nl, Meisje-Eigenwijsje.nl , Juf Jannie, Go-or-No-Go.nl, Mammiemammie.nl, Mar-JoYa.nl, Pinkit.nl, Trotsemoeders.nl, Joy from Joyce, Mama Lou Blogt en Marstyle.nl.
 
Wil jij jouw eigen Bizzy Bub? Momenteel zijn ze met maar liefst 35% korting te koop bij Bol.com.
 
Wat is tester Pien haar reactie in haar livestream als ze het woord ‘sukkels’ denkt te horen?