Speelgoed

Knuffelen en kletsen

De knuffels van tegenwoordig kunnen veel meer dan knuffelen. Wij vallen voor de paarse Brightlings en we noemen haar, Sarah. Wat zij allemaal kan? Op de verpakking staat al ‘ik zeg meer dan 100 dingen’, ‘ik herhaal wat je zegt’ en ‘ik zing met jou’. We proberen haar na het openen van het cadeau meteen uit in de verpakking. Wow, haar gezichtje kleurt ook op en haar mondje beweegt. Te gaaf. Ze zingt een vrolijk melodietje als we in haar handje knijpen en dan zegt ze dat ze ons kan herhalen als we in haar roze oortje knijpen en wat zeggen. Yes, ze zegt ‘ik hou van je’.

Interactieve pluchen knuffels
Onze Sarah Brightlings ziet er zo schattig en grappig uit. De populaire, interactieve pluchen knuffels weten binnen no time je hart te veroveren met hun aanstekelijke humor, vrolijke karakter, vlotte babbel en gevoel voor muzikaliteit. Als we haar oppakken en knuffelen geniet Brightlings Sarah daar zichtbaar van. Haar gezichtje wordt groen, blauw, rood. Zo lief. Maar wat praat ze veel… dat vinden wij wel gezellig hoor en ze heeft een ruim Nederlands vocabulaire en kan dus veel zeggen en zingen. Ze zingt zelfs opera. Doordat het geluid versnelt of in slow-motion kan worden afgespeeld is het echt hilarisch.
 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Spin Masters een paarse Brightlings weggeven.
 
Samen zingen
Je kunt niet alleen lachen en gezellig kletsen met de Brightlings, wat dacht je van samen zingen? Of liedjes maken? De innovatieve en kleurrijke knuffels hebben grote muzikale aanleg en kennen zes verschillende muziekstijlen. Hiermee stimuleren ze elk kind hun muzikale creativiteit op speelse wijze te ontdekken.
Volgens Neuropsycholoog Erik Scherder heeft muziek een unieke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderhersenen. Zo zorgt het voor emoties die je niet zo eenvoudig op een andere manier in het brein krijgt, zoals blijdschap, tederheid en verwondering.  En het zorgt voor unieke combinaties tussen beide hersenhelften.
 
Wij vinden de Brightlings Gaaf voor Kinderen (tussen 3-6 jaar).
 
Maak kans op de paarse Brightlings.  
Lees bij Bol.com wat deze interactieve knuffelpoppen nog meer kunnen.
Noteer voor 15 december 2016 op het formulier wat de verkoopprijs is van de Brightlings.

 

De winnaar heeft deze leuke interactieve pop ontvangen.