Speelgoed

Wilde huisdieren

“Ieuuwww!” Dat roept mijn moeder als wij een kartonnen doos met waarschuwingsstickers van spinnen ontvangen. Ik (7 jaar) durf het pakket wel te openen, samen met een vriendin. We lezen het waarschuwende briefje van BOTI nog even, maar dat maakt ons niet bang. Er zit echt niet een écht, levende Wild Pet in…
Snelle spin
De kartonnen doos is geopend en we zien een plastic terrarium mét spin. Het is even kort schrikken, maar ik durf het terrarium best te openen. De spin beweegt… mama gilt… en wij gillen mee! Je kunt het filmpje zien op de Facebook pagina van Gaaf voor Kinderen en op WildpetsNL. Ik pak de spin uit zijn hokje (met grot) en zet hem op tafel. Zijn ogen geven licht en hij rent snel. Net echt! Ik wil dit wilde dier wel als huisdier. Als ik mijn moeder beloof om de spin in het terrarium te bewaren dan mag ‘spinnie’ mee naar mijn kamer. Dan kan ik mijn broer laten schrikken, of andere vriendinnen.

 


De gloednieuwe spinnen van Wild Pets zijn nóg levensechter en spannender dan voorheen dankzij hun nieuwe uiterlijk. De Wild Pets bewegen zich op drie manieren. In de speciale terrariums, met rotsformatie en zanddetails, kleuren de ogen van de spinachtige blauw en gaan zij op zoek naar een veilige, warme plek. Duw je op hun rug? Dan zie je hoe de ogen groen kleuren en ze op verkenning uit gaan. Maar pas op: kleuren de ogen rood, dan gaan ze in de aanval! Met het handvat op het terrarium neem je jouw Wild Pets overal mee naar toe.


Schorpioen!
Er zijn ook levensechte ‘glow in the dark’ Schorpioenen. Zij transformeren in de nacht tot ware lichtmonsters. Door het glow in the dark effect laat je jouw omgeving schrikken op de meest donkere plekken.