Kindermode

Sara van Oranje

Al is Koningsdag nog redelijk ver weg, ik ben helemaal gek op deze handgemaakte oranje applicatie `Sara van Oranje'. Mama heeft deze supergrote gekleurde applicatie op mijn denim jumpsuit gemaakt en dat ziet er toch hip uit zeg! Ik maak echt de blits met mijn Sara van Ollipoppies. 

Weet jij nog niet was de Ollipoppies zijn? Vrolijke en gekleurde kindjes en dieren: Sara, Flip, Woepi en Kai en Ollie het varkentje, Kiko de kikker, Mobi de kat en Bobbi het beertje. Ze spelen vaak samen en beleven de dagelijkse dingen als een groot avontuur.

Net als ik dus eigenlijk... In de webshop vind je vier prentenboekjes met thena's als lente, strand of verjaardag en nu zijn er ook strijkapplicaties, schilderijtjes, kleurplaten en t-shirts met deze vrolijke figuren. Ik vind ze allemaal gaaf, dus ik wil eerdaags graag een shirtje van grafisch vormgever Claudia Coppen, de bedenker en maker van de Ollipoppies. Zij is druk bezig met het ontwikkelen van een totale lijn rondom deze leuke kindervriendjes. Ik zal de website zeker in de gaten houden, want binnenkort verwacht: broches, buttons, kussentjes en bovenal de Ollipoppen zelf!