Kindermode

Stevige werkbroek voor kinderen

“Pap, mag ik helpen?”, horen wij ons stoere jochie van negen jaar vragen. Zijn vader is een straatje aan het leggen. Geen dagelijkse bezigheid voor hem, dus het kost al wat energie. Maar hij is de flauwste niet en zegt dus dat Mees mag komen helpen… als hij ‘een oude broek’ aantrekt, want het is een zanderig en ruw karweitje. Kleding gaat dan snel stuk en bovenal is veilig werken – dus in een stevige lange broek – belangrijk.
Mopperend komt de zoon even later weer naar beneden want zijn broek met kniestukken past hij niet meer. Hoe kan hij nu aan de slag?

Coole jeans
Voor alles is een oplossing en laten wij nou net een coole jeans annex werkbroek hebben aangeschaft. Zo’n 100% katoenen broek met robuuste kniegedeelten kan uitstekend als werkbroek worden gedragen, maar is daarnaast ook gewoon hip en prima naar school te dragen. Een stoer modelletje en de extra sterke broekzakken zijn ook handig voor de kleine rauwdouwer. Daarnaast is het voor dit klusje in de tuin praktisch en veilig om een extra stevige werkbroek van e.s.motion te dragen. De spijker-werkbroek ligt voor hem klaar in de kast en is eigenlijk zo’n must have voor ieder stoer en avontuurlijk jongetje. Deze werkkleding voor kinderen van Engelbert Strauss is er in drie kleuren stonewashed - grafiet – kastanje voor kids vanaf maat 98 tot en met 164. Harstikke fashion.
 

Cotton made in Africa
Om de jonge bouwvakkers look compleet te maken heeft Mees een vrolijk gekleurd T-shirt erbij aangetrokken. Geheel in werkstijl trouwens, want er staan schroeven op afgebeeld. Te gaaf! En wat daarnaast gaaf is om te weten: met de koop van dit katoenen T-shirt ondersteun je kleine boeren in Afrika. Het merk brengt elke seizoen gekleurde katoenen T-shirts en shirts met lange mouwen uit en ondersteunt zo het initiatief Cotton made in Africa (CmiA) en de teelt van duurzaam geproduceerd katoen. Op die manier dragen wij dus een steentje bij aan het verbeteren van de levens- en werkomstandigheden van Afrikaanse katoenboeren. De kleurige shirts van engelbert strauss zijn met het label "Cotton made in Africa" gemarkeerd. Net als de stevige werkbroek zijn de shirts gewoon hippe mode items en ontzettend prettig draagbaar voor kinderen.

Kniestukken
Wij zijn enthousiast over zo’n spijker-werkbroek, maar mocht je naar een Do-It-Yourself oplossing zoeken, dan kun je kniestukken kopen bij Applicatie-en-zo.nl en zelf een extra kniestuk op de broek naaien.
En het straatje bij ons voor de deur? Nou, dat is keurig gelegd!