Kindermode

Vrolijk met Madmia sokken

Via Instagram kwamen wij de Madmia’s tegen. Ontzettend vrolijke sokken. Of beter, kniekousen. Na een kijkje op www.madmia.nl kon de dochter al meteen niet kiezen. Want, ze zijn allemaal gaaf.
Kleurrijk
Het zijn niet alleen die vrolijke kleuren, maar ook de printjes die de Madmia sokken zo bijzonder maken. En, de verschillende bovenkanten maken het nog speelser.
Oei, nou vergeten we nog de veters of franjes te noemen! Er zijn sokken met net onder de knie een veter om te strikken. Supergrappig. En de mermaid sokken hebben een franje alsof het manen zijn. Kortom, keus genoeg.


De keus is aan dochter Pien van 8 jaar. Wat zal zij kiezen? Madmia sokken met smileys, eenhoorns, hartjes, panterprint, lippen, letters of toch iets anders. En gaat zij voor kleur, of voor die kekke zwart met witte sokken?
Het worden de mermaids zonder franje omdat Pien de kleuren zo mooi vindt. “Dan wil ik volgende keer wel met van die veters”, legt zij meteen uit.


De Madmia’s komen per post aan en worden enthousiast ontvangen. Pien trekt de lange sokken meteen aan, over haar legging. Extra warm en vooral heel vrolijk en ‘gek’. Op de foto’s op de flyers ziet zij vooral meiden met zwierige rokken en blote benen de Madmia sokken dragen. Dat ziet er fantastisch uit, maar is nu in de winter wat fris. Dus, Pien maakt een andere combinatie als wij naar een kindervoorstelling gaan. Zij pakt haar tutu-rok en start met een gekleurde legging en trekt hierover de Madmia sokken aan. Een vrolijk, gekleurd geheel.


Ze zijn wauw!
Uit diverse hoeken krijgt zij complimenten over de gezellige kleuren en de grappige sokken. De Madmia’s maken een outfit op een bijzondere manier af. Een succes! Pien haar oordeel over de Madmia sokken: Ze zijn wauwww!
Madmia is een feest om te dragen. De sokken maken iedere outfit feestelijk!