Kindermode

Review: jurk 'maxi' panter van WaaaW kids!

Wauw, wat een gave maxidress! Dat is de reactie van de 8-jarige Pien als zij de lange jurk met panter print ontvangt. Met de stoere print zit het direct goed. Met de gele letters op de voorkant ook. Maar madam kijkt bedenkelijk naar de gekleurde bandjes op het rugpand. Enige manier om er achter te komen hoe dat zit, is passen!
Bandjes op de rug
Snel trekt zij de jurk van soepele stof over haar hoofd en na een klein ‘gevecht’ met de bandjes zit iedere arm door het juiste gat. De panterstof valt prachtig om haar lijfje en met het blauwe koordje op de taille kun je het aansnoeren. De elastieken bandjes waar bij dochterlief twijfel over bestond (waarschijnlijk omdat ze van een andere stof zijn en behoorlijk kleurrijk met oranje, geel, paars, zwart en groen) vallen mooi over haar schouder. De achterkant waarbij de drie elastieken banden samenkomen op haar rug staat prachtig. En yes, Pien is er ook blij mee.
Tot in details
Het model van de lange jurk is prima! Lekker lang tot op de enkel en de split aan de zijkanten is behoorlijk ruim waardoor ze gemakkelijk kan lopen met de maxidress aan. Aan de linker onderzijde is een mooie label van het merk WaaaW genaaid. Met een blauw strikje. Alles is tot in details mooi verwerkt.


Tekst op je borst
Wat opvalt aan de panterjurk is de tekst in gele letters op de borst. Wat staat er nou eigenlijk? Er staan drie keer drie letters onder elkaar. UB – UN – Tu. Daarna [I am because we are]. Pien is er nog niet helemaal uit wat het nou betekent, maar mooi is het wel. En, ook niet onbelangrijk om te weten: de letters blijven (nu na drie keer wassen) mooi van kwaliteit.
Drukkers
En dan het fun element van WaaaW Kids: de drukkeraccessoires. Al eerder droeg Pien kleding van het kleurrijke en Nederlandse kinderkledingmerk. Hierop zijn altijd twee drukkers te vinden. Bij deze lange jurk zitten ze rond de hals en standaard worden er twee gekleurde basisdrukkers bij geleverd. Wat zo gaaf is aan de drukkerapplicaties is dat je dus regelmatig kunt wisselen en je kleding telkens kunt pimpen. Online hadden wij al gezocht bij de accessoires omdat wij weten dat er heel veel keus is. Van bloemen tot veren en van lintjes met kwasten tot strikken. Alles is eigenlijk leuk om bij je jurk – of iets anders uit de collectie zoals een t-shirt – te combineren. Wij kozen voor een gele vlinder. Kwestie van de drukkertjes los klikken en de nieuwe applicatie of accessoire bevestigen. Een succesvolle combinatie!