Kindermode

Samen op de schoolfoto

De schoolfoto… een jaarlijks terugkerend fenomeen. Natuurlijk is het ‘leuk voor later’ om een foto van je klas te hebben. Voor menig ouder is het een moment om weer eens een keurige foto van je kind te hebben. En ook bij Gaaf voor Kinderen speelt dit, dus shoppen we een kleurrijk en bij elkaar passend setje. Zoon en dochter gaan trots in dezelfde kleuren naar de schoolfotograaf.
Samen
Ze kleuren prachtig bij elkaar in hun kinderkleding van Chaos-and-Order, in de tinten groen, blauw en geel. Ze krijgen er zelfs van de fotografe een compliment over dat ze zo goed bij elkaar passen. Tja, dát kan bij dit kledingmerk voor kinderen. Ook op de klassenfoto springen zij er – vanwege de kleurrijke kleding – uit.

Klassenfoto
De foto’s kunnen na een poosje via de website van de fotograaf besteld worden, wat wij natuurlijk doen. De fotootjes zijn zó klein dat je eigenlijk niet ziet wat je hebt besteld en dus is het schrikken als we op de klassenfoto van dochter zien dat zij met één oog dicht staat… maar wel pronkt in haar nieuwe setje. Bij zoonlief leiden op de klassenfoto de boekenkasten van de schoolbieb zo af dat het één grote drukte is. Kortom, de klassenfoto’s zijn onder de maat.

Maar die foto waar zij samen, met de armen om elkaar heen, op staan én zo prachtig bij elkaar kleuren, is gaaf!