Kindermode

Stoere short

We hebben nog geen tienermeid in huis, maar de 8-jarige Pien weet wel precies – maar dan ook precies – wat zij wel en vooral ook wat zij níet wil dragen. Pffff, dat wordt nog wat als ze straks wel tiener is.
Van jurk naar short
De meeste jurken en rokken moeten verdwijnen uit haar kledingkast. “Mam, ik ben geen schattig meisje” zegt zij dan wanhopig. “Ik wil stoer zijn!” Hmmm, deze moeder geeft toe dat zij haar kind liever klein, kleurrijk en schattig wil houden. Maar natuurlijk begrijp ik het dat zij met de trends mee wil gaan. Voor haar betekent dat broeken en jumpsuits. En voor deze zomer staan er korte shorts op de verlanglijst. 
Sweatstof
Of het toeval is of niet, haar favoriete kledingmerk Ninie heeft in komende zomercollectie een toffe meisjes short. In roze, dat wel. Maar okay, daar kan Pien wel mee leven. Het sportieve modelletje is goedgekeurd. Logisch, want de shorts zijn gemaakt van sweatstof 100% katoen. Dat draagt natuurlijk zalig. Verder valt het shortje ook goed. Een kort en sportief modelletje. De tailleband is wit en met een wit koordje iets strakker te trekken.
Kortom, een stoere short om naar het strand te dragen, tijdens de vakantie en als het aan Pien ligt… iedere dag naar school. 
 
 
Op de details is ook gelet:

De short heeft op het linkerbeen een wit pailletten hartje geborduurd en op de achterkant bij de zakken zijn de letters Ninie geborduurd.
 
Je vindt de collectie op www.ninie.nl.