Kindermode

Stoere sweater

Een stoere sweater voor jongens vinden, dát is soms knap lastig. Dit jaar waren wij zowaar in één keer geslaagd. Want het kinderkledingmerk Chaos and Order heeft echt z’n best gedaan en komt met een special edition. Reken maar dat het een toppertje is.


Special edition for boys
Wat wij regelmatig bij sweatshirts zien is zo’n gelubberd boordje, bij de hals en handen. Daar houden wij niet van, vandaar dat een sweater vaak af valt. Nu dus  niet. Op de foto zien we al dat model Jan stoer is, van 100% katoen met een gebrushed binnenkant waardoor het lekker zacht is. En warm. Mees ontvangt zijn Jan olive en zijn reactie: “Gaaf!”. De olijfgroene kleur is stoer, de zwarte opdruk kunnen wij niet echt benoemen (zijn het paddenstoeltjes, parachute of toch meer een leger look?) maar maakt de sweater speciaal. Deze special edition is overigens ook verkrijgbaar in green, red, blue en wine red. Voor ieder wat wils.
Mees draagt de special edition sweater met veel plezier. “Lekker warm”, roept hij dan. Kort klaagt hij dat de geborduurde opdruk wat prikt aan de binnenkant (die overigens mooi is afgewerkt) maar dat is simpel op te lossen door een hemd te dragen. En die boorden? Wauw, die zijn mooi strak en bij de mouw en onderkant ook nog eens afgewerkt met een rood stiksel.