Kindermode

Meisjeskleding met wauw-effect!

In 2014 werd het kinderkledingmerk Waaaw gelanceerd daarna bleef ik fan. Vrolijk gekleurde jurken mét applicaties. Ik mocht toen testen en ging aan de slag: kiezen, creëren, combineren. Een heerlijk concept. Wat nu nog meer is uitgebreid. Want er is nog meer keuze aan jurken, van een maxi dress tot jurkjes met spaghetti bandjes en van drukkerapplicaties met prachtige pauwenveren tot beenwarmers.

Zelf combineren

Ik heb weer zelf een bijzondere combinatie gemaakt, maar ik leg eerst nog iets meer uit over Waaaw. De webshop hangt vol prachtig gekleurde effen kinderjurken. Het zijn prima basics. Als je denkt alleen te hoeven kiezen welke kleur jurk je wilt, dan heb je het mis. Want er is veel meer keus. Word het een korte mouw, mouwloos, lange mouw of driekwart mouw. Hier houdt de variatie niet op, nee hier begint het pas! Want iedere jurk heeft twee drukkers waarop hippe applicaties bevestigd kunnen worden. Vorige keer koos ik voor een grote satijnen strik en een bloem (die je overigens ook in je haar kunt schuiven), maar nu valt er nog meer te kiezen: een prachtige pauwenveer of bloem met strass-steentjes. Ik heb nu dus diverse applicaties waardoor er heel veel te combineren valt. We bestellen er nu meteen een paar beenwarmers bij (waar je ook weer drukkerapplicaties op kunt klikken) zodat ik een compleet nieuwe look kan maken. Meerdere looks… want ik kan nu zelf combineren en creëren.

 

Drukkerapplicaties

Het systeem van de drukkerapplicaties maakt het dat je eindeloos kunt variëren. Op je jurk of beenwarmer, en zelfs met een riem of haarband. Zo gaaf.

Een roze jurk met rode spaghetti-bandjes vind ik gaaf. Het jurkje valt mooi slank en de stof is zalig zacht. Ik ben zo trots als een pauw op mijn drukkerapplicatie met pauwenveer. Het kleurt prachtig bij iedere jurk. En dan die beenwarmers er onder. Super hip. Allemaal heel basic maar toch zelf uniek te maken. En vrolijk. De collectie zomer 2016 heeft zelfs kleurrijke prints, tule rokjes en een hip shortje. Te wauw!

Kies, creëer en combineer!