Kindermode

Zomer in je bol met Mim-Pi

Zodra de eerste lentezonnestralen er voor hebben gezorgd dat de sneeuwklokjes en later de krokusjes en narcissen het voorjaar aankondigen, dan… krijg ik zin om nieuwe zomerkleding te dragen. Die natuurlijk eerst geshopt moeten worden.

Zo kom ik online op een handige digitale brochure met de nieuwe collectie van Mim-Pi terecht. Kijk je even mee (als je hier klikt).

Jumpsuit

Daar word een mens vrolijk van. Ibiza sfeertje, kleurrijk, blote armen en benen. Kortom, de voorjaars- en zomercollectie. Voorheen viel ik alleen maar voor roze en kon mijn moeder zeggen wat zij wou. Ik ging voor roze en veel glitters. Nu ik zes jaar ben, is dat anders. Ik wil die blauw met witte jumpsuit. Ideaal. Want die kan ik meteen half maart al dragen. De mouwen zijn driekwart en de broekspijpen lang met aan de onderkant een elastieken boord. Rond mijn taille een elastiek. En nu komt het: op mijn bil een geborduurde vlinder. Rond de hals een speelse belijning. Ik vind die jumpsuit gaaf. Meteen draagbaar, zeker als ik er een vestje of jasje overheen draag tijdens koelere dagen. In de zomer zal mijn nieuwe Mim-Pi jumsuit ook fantastisch dragen, want de stof ik lekker dun en valt comfortabel om mij heen. Een blijvertje!