Kindermode

Voor meiden die van dieren(prints) houden

In 2014 toen LoveStation22 gelanceerd werd, mocht ik al een prachtig shirt testen. Ik hoop dat ik het komend voorjaar nog pas, want het is echt een gaaf shirt (lees er hier meer over). Ken jij het Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 4 en 12 jaar nog niet? Dan stel ik het kort aan je voor, want ik vind dit merk gaaf. En dan heb ik het niet eens alleen over de vrolijke kleding, maar juist ook over het logo en het verhaal. Ja, LoveStation22 heeft een verhaal. Je kunt online in verschillende hoofdstukken het avontuur van het 8-jarige meisje Robin lezen. Robin betekent in het Engels roodborstje (en daar ben ik dol op) en het meisje in het verhaal is dol op alle dieren, en kan ook met ze praten. Heel handig, omdat ze onderweg heel veel verschillende dieren tegenkomt…

Dierenprints

Logisch dus dat de nieuwe collectie weer veel toffe dierenprints heeft. Het roodborstje komt trouwens altijd ergens in het kledingstuk terug. Gaaf voor Kinderen mag iets uit de nieuwe collectie kiezen om te testen, dus ik ben er als de kippen bij. Ik val voor jurk Alyssa - Pink Yellow Grey – vanwege de vogelprintjes en de verschillende mouwen. Hoewel, jurk Fred met een omgekeerde papegaai mij ook erg aanspreekt. Er blijkt een verhaal achter deze jurk te steken. LoveStation22 vertelt: “De ara die hierin op zijn kop hangt (ja, dat doen ze soms – en er zijn papagaaien die ook zo slapen) is getekend door Namu. Het is dus geen foto, maar een tekening! Namu maakt ook de tekeningen en dierenweetjes die bij de verhalen van Robins wonderlijke reis naar LoveStation gepubliceerd worden. En – ze houdt heel erg veel van alle vogels, en maakt daar prachtige tekeningen van.” Ik heb gekozen voor de Alyssa en ontvang mijn jurk in zo’n prachtige envelop met roodborstjes (inmiddels uitgeknipt en gebruikt in knutselwerkjes). De stof is lekker zacht en de kleuren zijn ontzettend vrolijk. De jurk heeft zakjes en dat vind ik wel handig. Wat iets minder handig is, ik heb geen legging om bij deze jurk te dragen (ach, als dat mijn grootste probleem is, valt het allemaal wel mee). Gelukkig heb ik wel een grappige, gele hoed die bij het geel in de jurk past. Een perfecte combi. Blij loop ik de hele dag rond in dit perfecte jurkje.

De collectie staat inmiddels in de webshop en daar zie ik leggings die prima combineren met mijn jurk. Dat wordt shoppen… en dan wil ik ook graag jurk Jaylin met de gele ster (het logo van mama haar werk als SchrijfSter). Ik word heel blij van de kleurrijke collectie met dierenprints. 

 

 

 

Surf naar www.lovestation22.com en bekijk die gave meidenkleding.