Kindermode

Coole crêpelaars

Eigenlijk baal ik een beetje! Waarom? Omdat mijn voeten nog groeien. Dat is natuurlijk niet erg, dat hoort bij het kind-zijn. Maar wat ik er dus niet leuk aan vind, is dat ik straks als mijn voeten een maatje groter zijn mijn lievelingslaarzen niet meer pas. Ik heb nu een prachtig paar van Shoesme. Ze zijn niet alleen echt gaaf, ze lopen vooral fantastisch. En die combi is perfect!

 

Crêpelaarzen

Shoesme is een Nederlands merk dat hoogwaardige baby- en kinderschoenen maakt. De crêpelaars is al jaren een echte klassieker in de collectie. De verkoopster in de schoenenwinkel zegt er dit over: “De laarzen zijn in eigen beheer door Shoesme ontwikkeld, waarbij veel aandacht is besteed aan de pasvorm en het draagcomfort. De zool -gemaakt van 100% natuurcrêpe- is niet alleen flexibel maar zorgt ook voor demping.” Stiekem vind ik dat wel jammer, want ik wil zo graag ‘klik-klak met de hak’ schoenen. Maar ik geef toe, het comfortabele voetbed voelt zo lekker (en is uitneembaar zodat we goed kunnen bijhouden of ik de laarzen nog pas, maar ook kan het zo gemakkelijk worden gewassen). Extra gaaf is het stukje zool met kaartje 'Deze zool is vervaardigd uit 100% natuurcrepe, ideaal om potloodlijnen mee te verwijderen'. Ik ben blij met deze nieuwe gum, maar bovenal zitten mijn nieuwe laarzen perfect en ik loop er hartstikke hip bij.

Regenboog

Welke ik heb gekozen? Ik ben meestal heel kleurrijk gekleed en ik houd ook van gekleurde schoenen. Net als mama. Wij vinden het geweldig tof om tegelijk onze rode laarzen te dragen. Ik had dus genoeg gekleurds, dus koos ik nu voor lichtbruine laarzen mét een panterprintje op het elastiek. Ik was er best lang over aan het twijfelen, want dit model laarsje is ook verkrijgbaar met een regenboog elastiek. Super gaaf bij gekleurd leer. Voor nu zijn mijn bruine laarsjes met panter lookje mijn favoriet, maar nu ik weet hoeveel toffe andere girlie laarzen Shoesme heeft is het misschien minder erg als mijn voeten een maatje groeien. www.shoesme.nl