Kindermode

Welkom winter…

Natuurlijk is een lange nazomer fijn! Dit weekend nog rende ik in mijn t-shirt naar buiten en was het gewoon lekker. Toch roept mama mij al tijden na dat ik een jas moet aantrekken. Of een shirt… En dat doe ik nu! Want het wordt frisser en dat te gekke shirt van Chaos-and-Order collectie 2014 ligt nu al een paar weken in de kast naar mij te lachen. Prachtige kleuren en gewoon een vrolijk shirt. Maar ik vond het nog geen tijd om lange mouwen aan te doen.

Wintercollectie

Toch ben ik stiekem ook een beetje blij dat het kouder wordt, want wat heb ik twee toffe shirts van het Nederlandse kinderkledingmerk Chaos-and-Order klaar liggen. Een Stoere jurkjes met een gaaf groen shirt met warme col en een hartstikke toffe hoodie. De stof is lekker zacht en ik vind de printjes super stoer. Dit kindermerk heeft voor jongens echt veel keus!

De nieuwe wintercollectie van Chaos-and-Order is speciaal ontworpen voor stoere, coole meiden en jongens die weten wat ze willen. Weg met saaie kleuren en designs. Deze kids gaan voor gave kleuren en opvallende prints; van een hippe, felrode sterrenprint tot speels zebradesign.