Kindermode

Petticoat time!

Oh wauw, van zo’n zwierige rok droomt toch ieder meisje! Ik kan uren rondjes draaien met mijn nieuwe petticoat. Waanzinnig hoe al die vrolijke kleuren meedraaien. Het grappige… als ik deze petticoat draag krijg ik van allerlei mama’s opmerkingen als ‘wat zie je er mooi uit’ en ‘wat een mooie rok!’, maar ook ‘hebben ze die ook in mijn maat?’. Voor al die vrouwen heb ik goed nieuws: JA! In de webshop MelkofPuur.nl verkopen ze petticoats in heel veel maten; voor baby’s (maat 56 is er zelfs) tot adult (XL).

Alle kleuren van de regenboog

Ik kan eigenlijk niet kiezen welke kleur petticoat ik wil. Er is zoveel keus in deze webshop! Ze hebben niet voor niets ‘de grootste collectie petticoats van Nederland’, met diverse merken als Angels Face, Kirei Sui, Le Petit Tom en Oopsy Daisy Baby. Ik weet dat de fantastische rokken van Angels Face in zo’n mooie ronde (hoeden)doos worden geleverd. Het uitpakken van je rok is dan extra feestelijk! Plus, ik kan zo’n mooie doos ook nog goed gebruiken om mee te knutselen of om stiften in te bewaren. Anyway, na lang twijfelen kies ik uit alle rokken in alle kleuren van de regenboog toch mijn lievelingskleur: roze. Knalroze wel te verstaan. Met oranje accenten. Dan kan ik mijn rok ook dragen naar allerlei Nederlandse feestjes als het WK en Koningsdag. Ik ontvang de prachtige rok en dankzij het verstelbare elastiek in de tailleband zit ‘ie als gegoten. 

 

 

 

Oh ja, handig om te weten over deze webwinkel: De webwinkel MelkofPuur.nl laat ouders zien dat het mixen en matchen van nieuwe en tweedehands kinderkleding hipper is dan ooit. Met een uitgebreid assortiment aan leuke kleding en accessoires in allerlei prijsklassen biedt de webwinkel voor ieder wat wils. Door nieuwe collecties zoveel mogelijk te combineren met mooie tweedehands kledingstukken en zelf zo neutraal mogelijk te werken, draagt MelkofPuur.nl bij aan een beter milieu en een gezonde economie. Een webshop met een missie!