Kindermode

Stralen in ByKyra

Wat een bijzondere kleding! We zijn op de website van ByKyra beland waar we direct vrolijk worden van de tekst: ‘Show your sunny side!’ Dit past helemaal in Pien haar straatje en de meidenkleding is gewoon ontzettend gaaf. Even kijken bij de bijzondere jurkjes van ByKyra: stoer en toch schattig. En absoluut ‘stylish’. Ontwerpster Kyra Buil maakt echt iets aparts van de kinderkleding, met kleurrijke details, creatieve ontwerpen en goede kwaliteit materialen. De rokjes zijn ook super hip en de shirts gewoon ontzettend cool. Kortom, kiezen is lastig.

Fashion

Pien met haar 4,5 jaar wil zelf online shoppen en kiest de pull in haar lievelingskleur roze. Het is een opvallend shirt/vest met rits en bijzondere hals. Handig is het dat de site daarna zelf met suggesties komt om bij dit kledingstuk te dragen. Natuurlijk een roze legging en een grappig bloemen rokje. Toch klikt Pien nog even wat verder en zo zien we dé beenwarmers. Wauw, gaaf. Die moeten het worden en we denken zelfs ‘out of the box’ en gaan voor groen. In de print op de beenwarmer is wel een schattig roze streepje verwerkt. We maken er een stoere set van met een bijpassende jurk met groene ceintuur en grappige a-symmetrische onderkant en legging.

Kort daarna wordt het pakketje door de postbode bezorgd. ByKyra zit in een prachtige doos met een roze strik. Pien straalt al bij het zien van het pakket. Wat een feest om uit te pakken! Met glunderende ogen pakt ze het setje meidenkleding en trekt het aan. De beenwarmers draagt ze lekker creatief met aan het ene been de groene boord aan de bovenkant en aan het andere been de groene boord in haar laars. Het jurkje zit als gegoten en draagt comfortabel. De geinige onderkant loopt schuin weg waardoor het super speels oogt. Ook na het wassen blijft de kleding prachtig (dat mag eigenlijk ook wel voor zo’n prijsje). En die beenwarmers… die worden iedere dag gedragen in diverse kleurrijke combinaties. 

ByKyra geeft ook workshops 'mode-ontwerpster'. Een topidee voor een kinderfeestje (wel voor wat oudere kids) en natuurlijk ook ontzettend leuk om als moeder te doen.