Kindermode

Kunst op je t-shirt

Een shirt met een print. Daar houd ik van! Dat mag best een grote, opvallende print zijn. Iets raars ook. Zoekend naar zo’n t-shirt kom ik bij WE Fashion. Daar zijn per 1 juli nieuwe shirts in de collectie. Schitterende zomerse shirts met prints van dieren, een groot flatgebouw of een soort alien. Gaaf. De prints zijn ontworpen door een kunstenaars, dus dat is echt kicken.

Deze zomer bundelen kunstenares Margot Holtman en WE Fashion hun krachten met als resultaat een unieke collectie van printed boys t-shirts. Er zijn zes styles en ik kan bijna niet kiezen welke ik wil. De prints zijn op prachtige gekleurde shirts gedrukt, dus keus genoeg! Grappig, ze noemen zo’n samenwerking WE & Friends en dat levert dus inspirerende collecties op. Deze samenwerking met Margot Holtman vind ik in ieder geval unieke en spannende t-shirts opleveren waarmee een brug wordt geslagen tussen de wereld van de kunst en het grotere publiek.

Hélène van Cuijk, Concept Designer Kids bij WE Fashion, is erg trots op de samenwerking: “Bij WE Kids ligt een belangrijke focus op prints. Daarnaast zien wij in designs een verschuiving van met de computer gemaakte prints naar meer illustratief werk. Met dit gegeven zijn wij op zoek gegaan naar een kunstenaar met een heel eigen handschrift. Margot Holtman paste precies binnen dat plaatje.”