Kindermode

Stoere set

Ik ben (nog) niet het type jochie dat de rand van zijn onderbroek boven de spijkerbroek laat uitpiepen. Maar ik vind een stoere boxer natuurlijk wel erg gaaf. Liefst met wat kleurtjes en een printje. Ik mag een Ten Cate boys short testen en krijg een gaaf exemplaar met stars blue toegestuurd. De naam van deze boxer zegt voor mij niet volledig iets over dit broekjes, want er is ook veel rood en wit in verwerkt, en dus niet alleen blauw.

Maar wauw, wat is stoer exemplaar met rode elastieken band. En al net zo belangrijk, de boxer draagt comfortabel. Prettig modelletje. Mocht mijn spijkerbroek wat afzakken, dan mag deze boys short gezien worden! Trouwens, ik zie in de webshop van Ten Cate, www.bodyfashionworld.com ook vetgave andere prints: boyband black of ballplayer red bijvoorbeeld. Trek je daar een boys shirt met ronde hals bij aan, dan heb je een cool setje.

Ook voor meiden heeft Ten Cate leuke en stoere ondermode in huis, zie ik als we over de website surfen. Kekke printshorts en uni basic items. Mijn jongere zusje is dol op roze, dus die girls hipsters met roze elastieken bank zijn echt gaaf voor haar. Met een indian blue printje of black swan bijvoorbeeld. De hemdjes voor meiden hebben spaghetti bandjes en zijn er in diverse uni kleuren. Dat wordt absoluut een vrolijke en gekleurde zomer met Ten Cate underwear.