Kinderboeken

Welterusten, nijntje

Ach, je hart gaat toch sneller kloppen van dit lieve nijntje boekje! Een kartonboek met lichtjes. Die lichtjes brengen iets magisch in het verhaal. Heerlijk om voor te lezen en samen met je kind naar te kijken.

Bedtijdritueel

Het is bedtijd. Ja, ook voor nijntje. Pak dit nieuwe lichtjesboek ‘welterusten, nijntje’ erbij en beleef samen het bedtijdritueel. Een ritueel is belangrijk bij het slapen gaan en als je dat samen met dit boekje over nijn kunt doen, is het extra mooi. Kijk je mee naar de sterren die echt schijnen?

Avond. Bedtijd. Want, daar zijn de maan en sterren al. Kleertjes uit, pyjama aan, tandenpoetsen, een verhaaltje lezen en dan lekker slapen. Op iedere pagina komt er steeds een ster bij die echt licht geeft. De lichtjes zet je gemakkelijk uit met het schuifje op de achterkant van het boek.

Welterusten, nijntje!

AFGELOPEN - GaafvoorKinderen mag van Mercis Publising 1x dit kartonboek met lichtjes welterusten, nijntje weggeven. 

Maak kans op dit magische lichtjesboek van nijntje.

Noteer op Facebook en/of Instagram wie de schrijver van de nijntje boekjes is én wat de prijs van ‘welterusten, nijntje’ is.

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com.

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!

Lees in de privacyverklaring wat we met de gegevens doen.

De winnaar heet: 

Diana van O. uit Tilburg