Kinderboeken

Lees álles over Ninjago, en de elementkrachten

Joehoe, ben jij fan van LEGO® NINJAGO®?

Dan hebben wij een boekentip voor jou. Want ook al denk je alles over Ninjago al te weten… wij weten zeker dat je versteld zult staan van de toffe feiten in dit boek.
Krachten
In het voorwoord laat J. (de auteur) weten dat hij (of is het een zij? Veel weet over de Elementkrachten, maar ook dat ninja’s er nog veel over moeten ontdekken.
Sla het boek met de goudkleurige kaft snel verder open en kijk lekker naar de vele afbeeldingen, mooi kleurrijk en lees over hoeveel krachten er zijn. Welke kracht is eigenlijk het sterkst? Vuur, ijs, bliksem, lucht, aarde, energie en water… Hoe beschermen deze krachten ninjago? Lees over bijzondere ninjago families en hun wapens. Dit boek geeft je een schat aan informatie.
Hoe het begon
En mocht je nog niet zoveel over de ninjago’s weten, dan is dit boek juist ook dé must have, want er is een hoofdstuk over ‘hoe het allemaal begon’. Over de Spinjitzu-meester dus en over alle krachten en Elementmeesters.


Met LEGO® NINJAGO® Het boek der Elementkrachten (voor kids vanaf 8 jaar) beleef je spannende avonturen en ontdek je superkrachten. Ook in jezelf.

www.billybones.shop/collections/boeken