Kinderboeken

Voetbaldoeboek voor jonge voetballiefhebbers

Een doeboek valt altijd in de smaak, zeker tijdens een vakantie. Het is een prima cadeautje voor onderweg, in de auto of het vliegtuig. Een zoethoudertje. Voor meiden zijn er zat leuke doeboeken, maar voor jongens was de keus tot voor kort wat beperkt tot een Donald Duck of Kinderen voor Kinderen doeboek. Inderdaad, tot voor kort… want nu is er het Dirk Kuyt voetbaldoeboek voor kinderen.

Over voetbal

Een ware must have voor voetballiefhebbers. Natuurlijk staat er toffe info in over de bekende voetballer, maar verder ook heel veel spelletjes, weetjes, natuurlijk een voetbalquiz en voetbaltrucs. Dirk Kuyt over het boekwerkje: “Ik wil graag mijn enthousiasme voor voetbal overbrengen op kinderen, dat zou met dit voetbaldoeboek moeten lukken.”

Vanzelfsprekend zijn er jongens en meiden die gek zijn op voetbal. Vandaar dat er ook aan creativiteit is gedacht: ontwerp je eigen voetbalschoenen en maak een tatoeage voor Dirk Kuyt. Natuurlijk ontbreekt de poster voor boven het bed niet!

 

 

De eerste editie van het boek is te vinden in het tijdschriftenschap van de winkel.

Just4Kids werkt samen met de Dirk Kuyt Foundation, een stichting die sportevenementen steunt en organiseert voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Kinderen kunnen in het doeboek samen met hun klas of voetbalteam een clinic winnen, als ze de meest originele inzamelingsactie verzinnen voor de Dirk Kuyt Foundation.