Games / DVD's

Just Dance 2018

Yeahhh, dansen tot je er bijna bij neervalt. Heerlijk! Helemaal als je mee kunt dansen op wereldhits. En dat kan met de nieuwe Just Dance 2018. Er staan meer dan veertig hits op, en je hebt ook nog eens toegang tot meer dan 300 extra liedjes met Just Dance Unlimited, de dance-on-demand streaming service. Feest!
Afspeellijst
Wij starten met dansen… 24K Magic van Bruno Mars, gevolgde door Boom Boom – Iggy Azalea ft. Zedd. Verder surfen door de afspeellijst en op voor een dansje met Shakira in Chantaje – Shakira Ft. Maluma. En wauwwww, Despacito van Luis Fonsi & Daddy Yankee staat er ook op. De vrolijke klanken knallen door de woonkamer. Dansennnn. Na How Far I’ll Go van Disney’s Moana en Naughty Girl van Beyoncé rusten we even uit. Tijd om nog de bestverkopende muziekgameserie aller tijden verder te verkennen.
Spelen en dansen
Nieuw in Just Dance 2018 is de Kids Modus. In samenwerking met verschillende onderzoekers en psychologen is deze modus speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld. De Kids Modus maakt het mogelijk voor kinderen om mee te dansen op hun favoriete nummers met positieve feedback en een feest van herkenning.
Op deze manier spelen de kids een spel dat ze leuk vinden en bewegen ze ondertussen ook nog eens, twee vliegen in één klap! 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag een goodiepakket van Just Dance 2018 weggeven. 
 
 
In dit fijne goodiepakket vind je o.a. een shirt, pet en drinkfles van Just Dance 2018.

Okay, we sommen nog een paar gave hits op: New Face – PSY, Shape of You – Ed Sheeran, Side To Side – Ariana Grande Ft. Nicki Minaj, Waka Waka (This Time For Africa) – Shakira
Just Dance® 2018, is verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Wii U, Wii, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Spelers op Nintendo Switch hebben iets extra: de nieuwe exclusieve Mario-dans samen met unieke choreografieën waar je beide handen voor nodig hebt.
 
Just Dance 2018 kan met maximaal zes spelers gespeeld worden op Nintendo Switch door gebruik te maken van een Joy-Con controller of op andere spelcomputers door gebruik te maken van de Just Dance Controller App (welke je smartphone in een controller verandert).
Dit maakt Just Dance 2018 toegankelijker dan ooit. Spelers genieten daarnaast van meer dan 300 extra liedjes die beschikbaar zijn via de Just Dance Unlimited streaming service, waar in de toekomst nog meer liedjes aan toegevoegd gaan worden. Een Just Dance Unlimited-proefperiode van drie maanden zit bij ieder exemplaar van Just Dance 2018 inbegrepen.
 
Hoe maak jij kans op het Just Dance 2018 goodiepakket?
 
Vul voor 18 november 2017 in op welke song jij graag meedanst.
Meer prijzen? Kijk eens bij prijsvragen voor kinderen.
 

De winnaar heet: 

Hana B uit Leeuwarden.