Games / DVD's

Zing mee met Sing

De vrolijke film Sing waar je ruim 65 bekende popsongs in hoort is vanaf 3 mei 2017 op dvd en Bluray verkrijgbaar. Joepie, dat wordt thuis heel hard meezingen. En dansen. Net als alle dieren in de film.
Zingende olifant
Sing is niet alleen een spektakel voor je oren, ook de kleuren zijn waanzinnig. Wij genieten van de scènes waarbij koala Buster in het restaurant waarbij de tafels omringd zijn door grote aquariums vol gekleurde vissen. Zo gaaf! Zoals wel vaker in animatiefilms speelt de film zich af in een stad vol dieren. Ze kunnen alles, net mensen. Koala Buster organiseert een talentenjacht waarbij de beste zanger een mooie hoofdprijs kan winnen. Heel wat dieren komen auditie doen in zijn theater. Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla en een punk-rock stekelvarken. Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale.
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen houdt van Sing én mag 2 DVD’s, 1 Blu-ray en 3 stickervellen weggeven.
 
Wie spraken in?
Sing is ingesproken met de Nederlandse stemmen van onder meer Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma en vele anderen.
 
Maak kans op de dvd of bluray.
Vul voor 11 mei 2017 op het formulier in of je een dvd of bluray wilt winnen EN bekijk www.singfilm.nl eens en noteer welk dier in Sing jouw hart steelt.
 

De winnaars - in Julianadorp, Veldhoven en Zutphen, hebben de dvd ontvangen.